Görögországban, Gus nélkül folytatódik a Bazi nagy görög lagzi

Kijött a magyar szinkronos előzetes a romkom várva várt harmadik részéhez.

Szeptember 7-én mutatják be a magyar mozik a Bazi nagy görög lagzi 3. című vígjátékot, amelynek készültéről tavaly nyáron adtunk először hírt. Akkor derült ki, hogy az újabb folytatást is a főszereplő-forgatókönyvíró, Nia Vardalos írja (sőt, ezúttal rendezi is), viszont a főhősnő apját, Gust alakító Michael Constantine már nem tér vissza benne, mivel 2021-ben elhunyt.

A most nyilvánosságra hozott előzetes tanúsága szerint azonban az alkotók gondoskodtak róla, hogy a karakter szelleme és szellemisége azért ott legyen a harmadik részben is, hiszen a sztori szerint is elhunyt apa utolsó kívánságának megfelelően az egész Portokalos család felkerekedik, és Görögországba látogat, hogy megkeressék Gus ottani rokonait és barátait.


Portokalosék nem túl meglepő módon már a reptéren összetalálkoznak egy távoli rokonnal, és ezt követően megindul a dilivonat, amelyben ezúttal is fontos szerep jut a rátermett Voula néninek és a főhősnő férje, Ian vegetáriánusságának, amire természetesen nemcsak az amerikai görögök, hanem a görögországiak is hitetlenkedve tekintenek.

A Bazi nagy görög lagzi első részét 2002-ben mutatták be a mozik, és a kis független filmecske olyan hatalmas siker lett, hogy azóta is tartja a legnagyobb bevételt hozó romantikus komédia rekordját. 2003-ban (nem teljesen ugyanazokkal a színészekkel) kijött egy rövid életű sorozatverzió, a Bazi nagy görög élet, majd a Bazi nagy görög lagzi 2-re egészen 2016-ig kellett várni. Bár a folytatás érvényes problémákat vetett fel, és igényesen lett megvalósítva, nem szólt akkorát, mint az első film,

így kíváncsian várjuk, mit sikerült összehoznia Vardalosnak a Bazi nagy görög lagzi 3-ban. A trailer mindenesetre sokat ígér!