Hivatalos: Carrie Fisher nem lesz benne a Star Wars 9-ben

PORT.hu

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy egy interjúban cáfolta a napok óta keringő, makacs pletykát.

Az elmúlt néhány napban több mozis hírportál (köztük a Port.hu is) megírta, hogy a tavaly Carrie Fisher benne lesz a Star Wars 9. részében is. A hírt a színésznő testvére, Todd Fisher maga is megerősítette, hozzátéve: nem CGI-vel, hanem archív felvételekkel varázsolják újra a vászonra Organa tábornokot, vagyis a Csillagok háborúja-rajongók kedvenc Leia hercegnőjét, az Ellenállás vezetőjét.

Forrás: Lucasfilm / The Walt Disney Company

 

A Lucasfilm elnökasszonya, Kathleen Kennedy viszont most így nyilatkozott az ABC csatornának adott interjújában:

Szomorú vagyok, hogy ezt kell mondanom, de Carrie nem fog szerepelni a kilencedik részben. Viszont nagyon sokat fogjuk majd látni a nyolcadikban.

Todd Fisher, és a színésznő lánya, Billie Lourd ezek szerint félre érthették a Disney és a Lucasfilm jövőbeli filmterveit. Az viszont biztos, hogy az december 14-én nálunk is mozikba kerülő Az utolsó Jedi(k)ben még látni fogjuk Carrie Fishert, hiszen a színésznő minden forgatást és pótforgatást befejezett a tavaly év végi sajnálatos halála előtt. (via Geektyrant)

Kövessen minket a Facebookon!

2017. június 26.Minden idők leghiteltelenebb történelmi filmje A rettenthetetlennek kábé 10%-a igaz, de attól még nagyon jó.
x