Így fog kinézni Hollóként az Az horrorbohóca

Még idén befut a mozikba Brandon Lee kultfilmjének új verziója, amelyhez most fotók is érkeztek.

Új adaptáció készült James O'Barr képregényéből, amelyet először 1994-ben filmesítettek meg Brandon Lee főszereplésével. Az első A holló emlékét tragédia árnyékolta be: Lee egy rosszul előkészített kellékfegyver elsütésekor halálosan megsebesült a forgatáson. Ennek ellenére a filmet három folytatás is követte, amelyek mind feledhetőre sikeredtek.  

Az új verzió rendezője Rupert Sanders (Páncélba zárt szellem, Hófehér és a vadász), Eric Draven szerepében Bill Skarsgård lesz látható, Shelley Webstert pedig az énekes FKA Twigs fogja alakítani.

Forrás: Lionsgate

 

A Lionsgate néhány fotó mellett a hivatalos szinopszist is közzétette:

A lelki társakat, Eric Dravent (Skarsgård) és Shelly Webstert (FKA twigs) brutálisan meggyilkolják, amikor a nő sötét múltjának démonai utolérik őket. Ericnek megadatik a lehetőség, hogy önfeláldozással mentse meg igaz szerelmét, ezért elindul, hogy kíméletlen bosszút álljon gyilkosaikon, bejárva az élők és a holtak világát, hogy helyrehozza a rossz dolgokat.

A hét elején a stúdió azt is bejelentette, hogy előrébb hozták a film premierjét 2024 júniusára, hogy még közelebb legyen a Lee-film 30 éves évfordulójához.

Vonzott az a lehetőség, hogy egy sötét románcot készítsek, valami olyat, ami a veszteséggel, a gyásszal, az élet és a halál közötti éteri fátyollal és az ezen való átjutással foglalkozik"

- nyilatkozta a rendező nemrég a Vanity Fairnek, hozzátéve, hogy Joy Divisiont és a Cure-t hallgatva nőtt fel, és „ez a film egy kicsit olyan, mint egy Cure-dal - a melankólia szépsége."

Bár az ő projektje eltér a korábbi változatoktól, Sanders úgy véli, hogy ezzel is tiszteleg Lee emléke előtt.

"Nyilvánvaló, hogy ez egy szörnyű tragédia volt, és ez mindenképpen olyasmi, amit mindig is szem előtt tartottunk a film készítése során. Brandon eredeti hang volt, és azt hiszem, mindig is A holló szinonimája lesz. Remélem, büszke arra, amit csináltunk, és arra, ahogyan újra visszahoztuk a történetet. A lelke nagyon is él ebben a filmben".

A rajongók a közösségi médiában egyelőre nincsenek meggyőzve a fotókat látva. Sokak szerint az alkotók az tették a karakterrel, amit Jared Leto Joker figurájával pár éve.

 

Via: EW / Uproxx