Így gyilkolászik a vérszomjas Micimackó – Előzetes

Idén jártak le A. A. Milne klasszikus meseregényének jogai, és egy horrorfilmben máris meggyalázzák a közönségkedvenc karaktereket. Tigris majd itt is csak a folytatásban - ha lesz - jelenhet meg a Százholdas Pagonyban.

"Tra-la-la, tra-la-la,
tra-la-la, tra-la-la,
pritty, pretty, prütty."

A Micimackó: Vér és méz (Winnie-The-Pooh: Blood And Honey ) című film főgonoszai Micimackó (Craig David Dowsett) és legjobb barátja, Malacka (Chris Cordell), akik ámokfutásba kezdenek, miután Christopher Robin, azaz Róbert Gida (Nikolai Leon) elhagyja őket az egyetem miatt. Emberi barátjuk hiányában

megvadulnak, zsákmányt keresnek és becserkészik az otthonuk közelében élő embereket.

Mint Rhys Waterfield rendező a Varietynek adott interjújában elárulta, a filmet 10 nap alatt forgatták az angliai Ashdown Forest közelében, amely a Milne eredeti történeteiben szereplő Százholdas Pagonyt ihlette annak idején. Az 1926-ban íródott Micimackó jogvédettsége idén lejárt, ettől függetlenül az alkotók, hogy elkerüljék a Disneyvel, a különböző filmekben és tévéműsorokban látott karakterek értelmezésének jogtulajdonosával a konfliktust, bizonyos elemeket megváltoztattak, többek között Micimackó piros ingét lecserélték favágó ruhára, és kihagyták az olyan karaktereket, mint a Tigris, aki csak 1928-ban került be a sztoriba, így még mindig szerzői jogvédelem alatt áll.

 

 

A slasher hangvételéről a rendező úgy nyilatkozott, hogy az alaphelyzet abszurditását valódi rémülettel fogja egyensúlyba hozni.

"Amikor egy ilyen őrült koncepcióból indulsz ki, akkor nagyon könnyű belesétálni abba a csapdába, ahol semmi sem ijesztő, csak nagyon nevetséges és nagyon, nagyon idióta

- mondta Waterfield, hozzátéve, hogy "mi pedig a kettő közé akartuk belőni a filmet."

A trailer alapján amúgy Micimackó és Malacka sajnos nem állatok, és nem is ember-állat hibridek, hanem csak két férfi állatmaszkban.

via: Variety