Ismét lesittelték a floridai furkót, aki Jokernek hiszi magát

De örömmel megy vissza a börtönbe, mert a rabok celebként kezelik.

2017 májusában Floridában letartóztatták Lawrence Patrick Sullivant, aki azzal szórakozott, hogy egy töltött Smith and Wessonnnal megcélozta az arra furikázó autókat, és úgy tett, mintha le akarná lőni a sofőrt. Egyébként nem volt fegyverviselési engedélye, mert elmondása szerint az túl drága, és nem akart kirendelt védőt sem, mert semmi kedve nem volt a papírmunkával foglalkozni -  akkor ötezer dollár óvadék fejében feltételesen szabadon bocsájtották.

Most azonban egy másik floridai megyében tartoztatták le a próbaidő megsértéséért. Sullivan élvezte a tavalyi börtönéletet, mert tetoválásai miatt az Öngyilkos osztag Jokerére emlékeztet - és elmondása szerint a rabok úgy bántak vele, mint egy hírességgel. Ezen felbuzdulva, jócskán varratott még magára, és már tényleg egyre inkább a Jared Leto-féle stricibohócra hasonlít. A homlokára Batman került, és a rendőrségi jelentések szerint van rajta többek között egy kard, egy marihuana levél, a zord kaszás és Freddy Krueger az Elm utcából.

Tavalyi letartóztatása után Sullivan anyja elég bizarr módon kelt fia védelmére. 

Ő egy jó gyerek. Sok tetoválása van. De egyébként kedves fiú, csak van néhány problémája. Mentálisan sérült és fogyatékos.

(Forrás: Movieweb)