Jó hírek érkeztek James Bondról

Többször is eltolták, de végre hivatalos: a Nincs idő meghalni világpremierjét szeptember 28-án tartják Londonban.

Mint oly sok más mozipremiert, a Nincs idő meghalni című legújabb, 25. James Bond-film bemutatóját is többször elhalasztották a világjárvány miatt, és a koronavírus delta variánsának felbukkanása óta megindultak a találgatások, hogy ismét eltolják-e a 007-es újabb kalandját. Szerencsére úgy tűnik, nem: a világpremiert szeptember 28-án tartják a londoni Royal Albert Hallban. Hivatalosan megerősítették, hogy a rendezvényen Cary Joji Fukunaga rendező, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli producerek mellett Daniel Craig is részt vesz.

A Nincs idő meghalni forgatókönyvét Neal Purvis, Robert Wade, Fukunaga és Phoebe Waller-Bridge írta, a rendező Fukunaga helyett eredetileg Danny Boyle lett volna, ám a szokásos "kreatív nézeteltérések" miatt forgatókönyvírójával, John Hodge-dzsal együtt elhagyta a produkciót.

A 25. Bond-kaland állítólag Craig búcsúja a franchise-tól, és számos színész visszatér az előző filmekből: Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Rory Kinnear és Ralph Fiennes, mellettük újoncként érkezik Rami Malek, Lashana Lynch, Ana de Armas, Dali Benssalah, Billy Magnussen és David Dencik.

(Forrás: Collider)