Krokodil Dundee visszatér

Paul Hogan ausztrál sztár még egyszer felölti a népszerű krokodilvadász figura ikonikus kalapját.

Idén januárban egy ország az egész világot átverte, amikor elterjedt, hogy reboot készül a Krokodil Dundee-filmekhez, amelyben Danny McBride játssza Dundee nagypofájú amerikai fiát, aki Ausztráliába utazik, hogy apja nyomdokaiban lépjen. A (kamu)trailerben egy rakás ausztrál (Hugh Jackman, Margot Robbie, Chris és Liam Hemsworth stb.) és új-zélandi (Russell Crowe) sztár szerepelt, de utóbb kiderült, hogy az egész csak az Ausztrál Turisztikai Hivatal poénja volt, nem készül semmilyen reboot, a kisfilmmel csak a Super Bowl alatt akarták hazájukat népszerűsíteni.

Most azonban úgy tűnik, Krokodil Dundee, azaz Paul Hogan mégis visszatér: saját magát fogja alakítani egy The Very Excellent Mr. Dundee című fikciós filmben – ennek ellenére remélhetőleg az ikonikus széles karimájú kalap nem hiányzik majd a fejéről.

A Dean Murphy rendezésében – aki a 2009-es Charlie & Bootsban és a 2004-es Melegházi átverésben is rendezte Hogant – készülő alkotás arról szól majd, hogy Hogan hamarosan lovagi címet kap, a komédia művészetéhez való hozzájárulásának elismeréseként. A sztár menedzsere a lelkére köti, hogy a lovaggá ütési ceremóniáig hátra lévő időt bírja ki valahogy, és ne keveredjen semmi zűrbe, de persze ahogy az lenni szokott, hősünk neve és reputációja – legjobb szándékai ellenére – alaposan megszenvedik a következő hat hetet.

Paul Hogan tavaly januárban egy gálán. Forrás: Emma McIntyre / Getty Images

 

A film további szereposztásáról egyelőre nem sokat tudni, de a színész egy közleményben elárulta, hogy „ebben a nagyszerű új kalandban több barátja és kollégája is csatlakozik hozzá, akiknek a munkásságát csodálja”. A forgatás a jövő hónapban kezdődik, és Ausztráliában, Los Angelesben és Vancouverben zajlik majd.


(via Consequence of Sound)