Mark Hamill bevallotta: imádja szívatni a Star Wars-rajongókat!

A 67 éves sztárt nem érdekli, hogy a Disney-nél rosszallják a trollkodását, hiszen már nem rúghatják ki.

Mark Hamill, a főállású móka- és Jedi-mester ismét, mint már annyiszor, trollkodott egy jót a Star Wars-rajongókkal. A 67 éves kópé ezúttal az NBC Late Night with Seth Meyers című talkshow-jában mesélt arról, hogy imád viccelődni a legapróbb, belsősnek tűnő információmorzsára is azonnal ugró Csillagok háborúja-fanokkal:

A Star Wars IX. epizódja decemberben jön ki, vagyis már csak nyolc hónapom van a trollkodásra. Imádom hergelni a rajongókat a neten. Teljesen megőrülnek ettől! Biztos vagyok benne, hogy a Disney nem örül annak, amit csinálok, de mit tudnának tenni? Kirúgnak a filmekből? Azzal már elkéstek!

Mark Hamill egyébként Harrison Fordot is nagyon viccesen utánozta a tévéshow-ban, amikor forgatási érdekességeket osztott meg az 1977-es Star Warsról:

A 67 éves színész természetesen nem felejtette el promózni legújabb tévésorozatát, a Templomosok 2. évadát sem, amiben egy csimbókos szakállú, öreg keresztes lovagot alakít, akit Talus mesternek hívnak. Erről a figuráról viccesen azt mesélte, hogy mivel a sorozat egyszerre forgott a Star Wars IX. részével, amihez körszakállas Luke-ra volt szüksége J.J. Abramsnek, nem növeszthetett Mikulás-szakállat a Templomosok kedvéért – így viszont órákat kellett ülnie a sminkszobában minden forgatási napon, mire a széria trükkmesterei rárakták az összes forradást, szakállt, bajuszt és ősz hajat. No de valóban Erő-szellemként fog visszatérni Luke Skywalker a Star Wars IX-ben, vagy ez az egész csak porhintés volt a folyton zsiványkodó Mark Hamilltól? December 19-én kiderül! (via Independent)