Tavasszal elkezdődik végre Ben Affleck Batmanjének forgatása

De lehet, hogy Ben Affleck nélkül? Máig nem tudni, ő lesz-e Bruce Wayne, vagy csak producerkedik.

Továbbra sem lehet biztosan tudni, hogy Ben Affleck benne lesz-e a Warner legújabb Batman-filmjében – aminek eredetileg ő lett volna az írója, a rendezője és a főszereplője! Ami viszont biztos: a forgatás 2019 tavaszán fog megkezdődni, a rendező pedig Matt Reeves lesz, aki korábban olyan látványos kasszasikereket készített, mint a Cloverfield vagy a Majmok bolygója 2-3.

Elég sokszor érkeztek olyan hírek a Warner háza tájáról, hogy Ben Affleck és a stúdió között komoly nézetkülönbségek léptek fel, és emiatt vették el lényegében Afflecktől szépen sorban a forgatókönyvírói és a rendezői pozíciót is, és már csak egy produceri kreditje maradt. Ráadásul lehet, hogy ebben a filmben már nem is ő lesz a Köpenyes Kereszteslovag, hanem Jake Gyllenhaal!

A Majmok bolygója-filmeket jegyző Matt Reeves ráadásul eloszlatta azokat a korábbi pletykákat is, miszerint Affleck forgatókönyve Frank Miller híresen jó Batman-történetének a magyarul is megjelent Első évnek lenne az adaptációja. Az átírt forgatókönyv egy komor film noir lett, amiben a Denevérember detektív énje kerülne előtérbe. Így valószínűleg a korábban beharangozott, Joe Manganiello által életre keltett harcművész ellenfél, Deathstroke is kikerült a történetből – holott 2016-ban még maga Ben Affleck tett ki fotókat Halálcsapás a jelmezéről a Twitter-oldalára. (via Movieweb)