Terence Hill szívmelengető jótékonysági reklámfilmet forgatott Budapesten

A Buggyt személyesen adja át az árverés nyertesének, amikor februárban újra Magyarországra jön! A bevételt a Heim Pál kórház kapja meg.

Terence Hill egy szívmelengető videót rakott ki pár órája a hivatalos Facebook-oldalára: Budapesten száguldozik benne azzal a legendás narancssárga Dune Buggyval, amiért az 1974-es Különben dühbe jövünk című filmjében vívott sör-virsli párbajt Bud Spencerrel. A videóban természetesen most is Terence Hill állandó szinkronhangja, Ujréti László hallható, az utolsó, vicces jelenetben pedig egy ismert magyar színész is feltűnik! A videót Hill alighanem tavaly novemberben forgatta, amikor titokban ismét Magyarországra látogatott, egy hónappal az igencsak felemásra sikerült Nevem: Thomas-közönségtalálkozó után.

A Buggyt most bármelyik rajongó megveheti, ha sikeresen licitál a 2018. december 1. óta már magyar nyelven is elérhető Buggyauction.com oldalon (jelenleg a licit 42 000 eurónál, azaz nagyjából 13,5 millió forintnál tart). A bevételt jótékonyságra fordítja az árverést szervező Solstice Produkció Közhasznú, Nonprofit Kft., a végső vételár összegét ugyanis a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet költheti majd el orvosi eszközökre. A Buggyt maga Terence Hill fogja átadni a szerencsés nyertesnek február 16-án, a Papp László Sportarénában megrendezett Oliver Onions-koncerten, ahol Guido és Maurizio de Angelis fogja előadni a Bud Spencer-Terence Hill-filmek felejthetetlen betétdalait.