Tom Cruise-on gúnyolódott Judd Apatow egy díjkiosztón

A színész termetén és a Szcientológia Egyházzal való kapcsolatán. A rendező a DGA-díj idei átadóján ragadta meg az alkalmat, hogy élcelődjön a színészen.

Judd Apatow negyedszerre volt házigazdája a Directors Guild of America díjátadónak, ahol ezúttal szabadjára engedte Tom Cruise-zal kapcsolatos véleményét. 

Forrás: GettyImages

 

“Olyan kiválóak lettek a Top Gun: Maverick speciális effektusai, hogy

észre se lehet venni azt a halom telefonkönyvet, melyen Tom Cruise ült, hogy elérje a repülőgép műszerfalát”

– mondta Apatow, hozzátéve, hogy Cruise azért ugrik le 100 emeletes épületekről, mert így nem lehet látni, milyen alacsony. “És azért áll mindig egyedül egy repülőgép szárnyán, hogy ne lehessen kihez viszonyítani a termetét” – tette hozzá.

Apatow szerint a színész nincs jól, valakinek fel kéne világosítani arról, hogy “létezik olyan, hogy CGI.

Nem kell élőben megcsinálni a mutatványokat, pont olyan jól néznek ki a zöld vászon előtt is. Hatvanéves vagy, nyugodj le végre!”

– üzente Cruise-nak.

Forrás: Michael Kovac / Getty Images for Advanced Imaging Society

 

A házigazda ezután rátért a színész és a Szcientológia Egyház kapcsolatára: “Valószínűleg valahányszor egy új mutatványt hajt végre, úgy érzi, ezzel a Szcientológia Egyházat reklámozza. És tényleg! Úgy értem, ez vajon azért van, mert a Dianetikában szóba kerül a szikláról való leugrás, a Tórában meg nem?” – tette fel a kérdést.

A díjátadón amúgy a gúny céltáblája, Tom Cruise nem volt jelen.

(via The Hollywood Reporter)