Tovább zuhant a 6 millárdos Petőfi-film nézőszáma

A harmadik héten újabb 60 százalékot esett a Most vagy soha! nézőszáma, ami a múlt heti 71 százalékkal együtt már igencsak kétségbeejtő.

Múlt héten írtunk róla, hogy bár az első héten 75 551-en nézték meg a mozikban országszerte a Most vagy soha! című filmet, a második hétre már durván bezuhant a nézettség, és már csak 21 755 néző volt kíváncsi rá, a nézettségi listán pedig a harmadik helyre esett vissza, és a Kung Fu Panda 4., valamint a Dűne második része is beelőzte.

A harmadik hétre sem lett jobb a helyzet, sőt, a Petőfi-film a harmadikról a negyedik helyre esett vissza, mivel a múlt héten mozikba küldött új óriásszörny-film, a Godzilla x Kong: Az Új Birodalom mindent beelőzött, és az első helyen landolt, pedig nem kapott valami jó kritikákat. A Kung Fu Panda 4. így a második, a Dűne 2. pedig a harmadik helyre szorult vissza, a Most vagy soha! a negyedik lett.

Ez nézőszámban már csak 8 327 mozilátogatót jelent, ami 60 százalékos visszaesés az előző héthez képest.

A bevétel így összesen 272 979 257, ami szintén elég messze van még attól a több mint 6 milliárdtól, amit a filmre költöttek.

kritikánk a filmről

Most vagy soha! - Ezek a márciusi ifjak mintha egy sörreklámból léptek volna ki

Minden idők legdrágább magyar filmjében magasztos pillanatok sora követi egymást, miközben egy másik szálon Rákay Philipék az akcióra tették a hangsúlyt. Az előbbi nem működik annyira, az utóbbi szórakoztató lett.

Tovább

 

(via Filmforgalmazók Egyesülete)