Újabb bizarr részletek derültek ki Natalie Portman sci-fijéről, amit nem vetítenek a mozik

Izgalmas előzetes jött ki az Annihilationhöz.

A napokban kijött egy friss kedvcsináló videó Natalie Portman új filmjéhez, az Annihilationhöz, amiben az Oscar-díjas színésznő és a kollégái mesélnek erről az igencsak bizarrnak ígérkező sci-firől. Íme:

Ez az a film, amit a UIP Duna Expedíció címmel vetített volna itthon, de végül kiadtak egy közleményt, hogy Magyarországon nem fog mozikba kerülni. Nagy kár, mert elég izgalmasnak ígérkezett, még úgy is, hogy nem sokban különbözik egy Alienekkel felturbózott S.T.A.L.K.E.R. videojátéktól.

A sztori röviden: Natalie Porman egy biológust alakít, aki egy csupa nőkből álló zsoldoscsapattal behatol Florida titokzatos vadonjába, az X Térségbe. A Stalker Zónájára emlékeztető helyet az ott tapasztalt, bizarr jelenségek miatt lezárta az amerikai kormány: a fák között furcsa, mutáns lények garázdálkodnak, megbolondul az iránytű, és senki sincs biztonságban. Láthatjuk majd az új Star Wars-trilógia Poe-ját, Oscar Isaac-et is, aki egy korábbi expedíció kómába esett katonáját alakítja, aki nem mellesleg a biológusnő férje. Az Aljas nyolcas és a Twin Peaks sztárja, Jennifer Jason Leigh pedig egy pszichológust alakít, aki a különös jelenségektől megzavarodott tudósok ép elméjét próbálja megőrizni.

A filmet néhány amerikai mozi valószínűleg levetíti február 23-án, mi viszont legfeljebb majd csak a Netflixen láthatjuk. (via Geektyrant)