Üvöltve fenyegetőzött Tom Cruise a Mission Impossible forgatásán – hangfelvétel!

A sztár zokon vette, hogy a stábtagok közül többen nem tartják be a távolságtartás szabályait.

A koronavírus-járvány az Egyesült Államokban sem csillapodott még, de a filmforgatások már a nyáron újrakezdődtek szigorú biztonsági szabályok mellett. A stábtagokat rendszeresen tesztelik, a forgatási helyszíneket nem lehet elhagyni napközben, az éppen kamera előtt álló színészeken kívül pedig mindenkinek maszkot kell hordania.

A Mission Impossible 7 forgatásán a jelek szerint nem mindenki tartotta be a szabályokat, két stábtag túl közel állt egymáshoz, az incidensnek pedig a film sztárja, Tom Cruise is tanúja volt, és nem hagyta szó nélkül a kihágást. Valaki rögzítette a kirohanást, és eljuttatta a The Sun szerkesztőségének, így mi is meghallgathatjuk, ahogy üvöltve vonja felelősségre a kollégákat a filmet producerként is képviselő Cruise.

Azzal kezdi, hogy az egész szakma példaként tekint a Mission Impossible forgatására. „Miattunk forgatnak újra filmeket Hollywoodban. Mert hisznek bennünk, és abban, amit csinálunk.”

Éjjelente a stúdiókkal, producerekkel, biztosító társaságokkal beszélek a telefonon, figyelnek minket, és minket használnak fel arra, hogy elkészíthessék a filmjeiket. Állások ezrei függnek tőlünk, ti rohadékok! Nem akarom ezt még egyszer meglátni

– mondja, illetve kiabálja, majd arról beszél, hogy neki kell viselnie a felelősséget, ha a filmipar lezárása miatt elveszítik az otthonaikat az emberek. A végén pedig kirúgással fenyegeti azokat, akik továbbra sem veszik komolyan a biztonsági előírásokat.

Szóltam már korábban is, most már nem kérem, hanem mondom, és ha nem engedelmeskedtek, akkor ki vagytok rúgva. Nem zárjuk le ezt a kibaszott forgatást! Meg vagyok értve? Ha még egyszer ilyesmit látok, akkor repültök!

Nem az első eset, hogy egy produkció sztárja leüvölti valamelyik stábtagot, és kiszivárog róla egy hangfelvétel. Christian Bale a Terminátor: Megváltás forgatásakor vesztette el a fejét, és támadt rá az operatőrre, aki szerinte zavarta a koncentrációját. A különbség annyi, hogy Cruise haragja a mostani esetben sokkal érthetőbb, valóban óriási összegek forognak kockán. Éppen ezért nem is kell alufóliasisakos összeesküvéselmélet-hívőnek lennünk, ha arra gondolunk, talán nem is véletlen szivárgott ki a felvétel, hanem elrettentő példaként az iparág szereplőinek és megnyugtatásként a biztosítótársaságoknak.

A Mission Impossible 7 forgatása egyszer egyébként már leállt: idén februárban éppen Velencében dolgozott a stáb, amikor kitört a járvány.

via Uproxx