Vadiúj képek a Legendás állatok 2-ből!

Hosszú még az idő a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei premierjéig. Addig is két új jelenetfotóval vigasztalódhatunk.

November 15-én érkezik a 2016-ban bemutatott Legendás állatok és megfigyelésük első folytatása (a négyből), amelyben visszatér Göthe Salmander magizoológus (Eddie Redmayne), szerelme, Porpetin, azaz Tina (Katherine Waterston), annak kishúga, Queenie (Alison Sudol) és az ő szerelme, a Jacob nevű mugli (Dan Fogler). Rajtuk kívül itt lesz a főgonosz, Gellert Grindelwald (Johnny Depp) is, aki – ahogy arra a második rész alcíme is utal – még nagyobb szerepet kap.

Ahogy arról korábban már többször írtunk, az újdonság a filmben a fiatal Albus Dumbledore megjelenése lesz (Jude Law alakításában), továbbá az a tény, hogy az első rész New York-i helyszíne után ezúttal Londonban járunk, és hőseink a Roxfortot is felkeresik.

Az Empire magazin által most nyilvánosságra hozott friss képek egyike is éppen erről tanúskodik, hiszen azt láthatjuk rajta, hogy a fiatal Dubmledore egy varázslástanórán egyik diákját okítja (a geektyrant szerint a szóban forgó iskolás maga a gyerek Göthe Salmander). A másik fotó egy fokkal kevésbé izgalmas: ezen a felnőtt Salmander teszi azt, amit nagyon sokszor szokott, azaz ráfogja valamire vagy valakire a varázspálcáját.

A filmhez egyébként már több jelenetfotó is kijött, ezeket nálunk is meg lehet nézni, ahogy a mű előzetesét is. A rajongók egyébként abban bíznak, hogy a jövő heti Comic-Conon a Warner előáll egy új trailerrel, szóval van mit várni akkor is, ha ezeket a képeket esetleg túl soványnak találnánk.


(via geektyrant)