Volt orosz oligarchafeleséggel jött össze Tom Cruise

A sztár állítólag szerelembe esett egy 36 éves modellel: Elsina Khayrova egy orosz képviselő lánya és egy orosz gyémántkereskedő volt felesége.

Jól értesültek szerint Cruise és a nála nagyjából fele annyi idős társaságbeli dáma egyszerűen elválaszthatatlan mostanában: legutóbb Londonban látták őket együtt egy elegáns Grosvenor Square-i partin (a nő ugyanis brit-orosz kettős állampolgár).

A Daily Mail nevű pletykalap forrása azt is hozzátette, hogy

a sztárt egyszerűen „elkábítja” Elsina Khayrova közelsége,

és hogy egyértelműen látszik rajtuk, amikor egy társaságban mutatkoznak, hogy nemcsak véletlenül sodródtak egymás mellé, hanem „határozottan egy párt alkotnak”.

Cruise és Khayrova még 2016-ban. Forrás: Max Mumby / Indigo / Getty Images és David M. Benett / Getty Images


Khayrova korábban tíz éven át volt az orosz oligarcha, Dmitry Tsvetkov felesége – válásukat idén mondták ki a bíróságon, ahol az is elhangzott a nővel kapcsolatban, hogy a vagyonmegosztás során folyamatosan megtévesztette a másik felet: többek közt

hazudott a csaknem egymillió font értékű táskagyűjteményével kapcsolatban.


Kicsit ellentmondásos, hogy miközben Elsina Khayrova exférje ellen többször is megkíséreltek merényletet,

a nő apja, Rinat Khayrov régóta az orosz parlament tagja, és képviselőként állítólag Vlagyimir Putyin egyik hűséges szövetségese.

Szóval Khayrova mindenképpen érdekes választás Cruise részéről, aki egyébként korábban háromszor nősült (és vált el): feleségei sorrendben Mimi Rogers, Nicole Kidman és Katie Holmes voltak.


(via NME)

 

Ez is érdekelhet

Tom Cruise 5 legmeghökkentőbb pillanata

Elrontott halálugrás a Mission: Impossible - Utóhatásban, műháj a Trópusi viharban, őrültködés Oprah Winfrey kanapéján. Jó sok emlékezetes pillanata volt, az egyszer biztos!

Tovább