Divatos smink 2022 tavaszára

Mint minden divatterületnek, a sminknek is megvan a maga sajátossága évszaktól függően. Ismerjük meg együtt a 2022-es tavasz legtrendibb sminkjeit!

A divatos smink olyan eszköz, amellyel folyamatosan változatossá tehetjük az unalmasnak tűnő megjelenéseket. Mindössze néhány mozdulattal azonnal átváltoztathatjuk a megjelenést alkalmiról feltűnő party-sminkre, és a szigorú irodai dolgozóból igazi rocksztár válhat.

Ráadásul a Maybelline márka számos lehetőséget kínál a pénztárcabarát divatos smink létrehozásához. Csupán egy kattintás a https://makeup.hu/brand/29159/ linkre és feltárul előttünk a végtelen lehetőségek tárháza, pontosan azok a kozmetikumok, amelyekre szükségünk lesz idén is. A MAKEUP webáruház virtuális polcain számos kozmetikum elérhető, minden igényhez viszonyítva.

Mi lesz divatos 2022-ben?

2022-ben a sminketrendek ugyanolyan változatosak, mint a többi területen, így minden lány találhat a kedvére való sminktípust. A maximális figyelem szerelmesei grafikus nyilakkal és csábító skarlát ajkakkal próbálhatnak ki új külsőt, a természetesség hívei pedig nude tónusú sminkelést gyakorolhatak bárhol és bármikor. Ez a két ellentétes irányzat azonban nem meríti ki a sminketrendek listáját:

  • Maximális természetesség. Az enyhén színezett szempillák, a tökéletesen tiszta, ragyogó bőr és a semleges ajak, amely lehetővé teszi a lányok természetes szépségének hangsúlyozását, az egyik legjobb megoldás a melegebb évszakra, amikor nem akarjuk túlterhelni az arcot dekoratív termékekkel;
  • A rózsaszín minden árnyalata, amely az ajkakon, arccsontokon, szemhéjakon, körmökön és még a szempillákon is trendi.
  • Egyforma színű szemhéjfesték és szempillaspirál. Itt a legdivatosabb színek ismét a rózsaszín, a fehér és a világoskék lesz.
  • Grafikus nyilak - nem csak feketék, hanem kékek és akár fehérek is lehetnek!. Előnyben kell részesíteni a folyékony szemceruzákat, amelyek lehetővé teszik a klasszikus vékony és szexi széles nyílvonalak rajzolását;
  • Krémes textúrák – Armani és Nina Ricci szerint még ha nincs is kéznél krémszínű szemhéjfesték, nyugodtan felvihetünk egy kis szájfényt a szemhéjra;
  • Felhúzott szemöldök – továbbra is divat a vastag, dús szemöldök, de most már el kell sajátítani az új formázási technikát, egyenesen felfelé irányítva a szőrszálakat – állítja Christian Dior és Giambattista Valli.

Advertisement