UNTOLD, a megafesztivál. Szeptember 9-12.

Idén is nagyot megy Románia mega fesztiválja, az UNTOLD! A varázslatos erdélyi birodalom szeptember 9-12. között várja a rajongókat a világ minden tájáról, 4 napon és 4 éjszakán keresztül. Készülj fel az új, mesés és felejthetetlen élményekre és éld át a fantasztikus energiát amit a zene és az emberek nyújtanak! Az UNTOLD egyike azon kevés nemzetközi fesztiválnak amely idén megrendezésre kerül, több mint egy év kihagyás után érzelmes lesz a visszatérés. Szeptemberben minden vágyad teljesül Romániában, Kolozsváron.

David Guetta, UNTOLD 2019

Idén az UNTOLD varázslatos nagyszínpadán a világ 3 legjobb DJ-je, az EDM titánjai, David Guetta, Martin Garrix és Dimitri Vegas&Like Mike lesz a házigazda. Továbbá Afrojack, Alok, Azteck, B Jones, Benny Bennasi, Danny Avila, DJ Snake, Fedde le Grand, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Van Dyk, Sam Feldt és Steve Aoki is elhozza az őrületet a nagyszínpadra. A felejthetetlen élményt az élő zene szerelmeseinek a The Script, a Parov Stelar és Tyga, az amerikai rapper nyújtja aki először érkezik Erdély szívébe, az UNTOLD-ra.

Martin Garrix, UNTOLD 2017

Az underground műfajt is ikonikus nevek képviselik. Az UNTOLD fesztivál techno otthona, a Galaxy színpad, ahol Paul Kalkbrenner fogja elvarázsolni a közönséget fantasztikus élő szettjével.

Galaxy színpad, UNTOLD 2019

A csodálatos techno-s lányok - Amelie Lens és Charlotte de Witte először vendégeskednek az UNTOLD fesztiválon. A Galaxy színpadon továbbá Claptone, Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, a Pan-Pot, Raresh, Rhadoo, Seth Troxler, Tale of Us, Cellini, a Colyn és a Yaya gondoskodik az elképesztő hangulatról.

Alchemy színpad, UNTOLD 2019

Az Alchemy színpad, a drum&bass, a dubstep, a grime, a trap, a hip-hop és a trip-hop otthona olyan nagyszerű DJ-ket fogad majd, mint Camo & Krooked, Caspa, Chase & Status DJ Set, Dirtyphonics DJ Set, DUB FX, Netsky, Rudimental DJ, Wilkinson DJ Set & MC AD-Apt, DJ Snow & MC Agent.

Daydreaming színpad, UNTOLD 2019

A Daydreaming színpad tökéletes választás az élőzenés techno, ambiental és house szerelmeseinek. A színpadon az elektronikus zene legendája, Lee Burridge lesz a házigazda, mellette Audiofly, Monolink, Day Dreamers (DUB FX, Woodnote és Marwan), Parra for Cuva, Julian Morris, Satori, Seth Troxler és Stavroz Live & DJ Set gondoskodik a felejthetetlen élményekről.

Fortune színpad, UNTOLD 2019

A Fortune színpadon a világ legjobb trance előadókat sorakoztatja fel, mint Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Emma Hewitt, Giuseppe Ottaviani, John O’Callaghan és Markus Schulz, és még sokan mások.

Time színpad, UNTOLD 2019

A varázslatos Time színpadon még az idő is megáll, amíg a trópusi house nagykövetei zenélnek, Alex Parker, Andre Rizo, Chris Hype, és egyedüli magyar fellépőként hazánkat idén Daniel Meister képviseli.

A 6. UNTOLD fesztiválra a jegyek már 159 €-tól kaphatók. Részletek az untold.com oldalon.

Az Éjszaka és a Mágia Világ Fővárosa évről évre növekszik, és első év óta elnyerte a legjobb európai fesztivál díját. 2019 -ben az UNTOLD a 8. helyen végzett a világ 50 legjobb fesztiválján a DJ MAG kiadvány szerint, amely megkérdezte a világ 100 legjobb DJ -jét, melyek a kedvenc fesztiválja a bolygón.

Az évek során az a világ legnagyobb előadóit láthattuk az UNTOLD színpadjain: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO csak néhány név, azok közül akik történelmet írtak az UNTOLD fesztiválon.

Jegyvásárlás: https://untold.com/tickets