1-től 10-ig mennyire várjátok a Beverly Hills-i zsaru 4-et?

A Netflixre érkezik, Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley címmel, 2024 nyarán – és most kijött az első teaser hozzá. Nosztalgia ON!

Ahogy arról korábban mi is többször beszámoltunk, az Amerikába jöttem-reboot után Eddie Murphy másik híres filmje, pontosabban franchise-a, a Beverly Hills-i zsaru is folytatódik. Azt sajnos még nem közölte a Netflix, 2024 nyarán pontosan mikor mutatják be a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley-t (amelynek az eredeti címe – Beverly Hills Cop: Axel F – jó pár fokkal frappánsabb), de az első rövid előzetes már kijött hozzá.

Az első film után kerek 40 évvel érkező folytatást egyébként először már 1994-ben, a harmadik rész bemutatóját követően elkezdték fejleszteni, de csak 2019-ben talált otthonra a Netflixnél. Murphy mellé pedig az új produkcióban csatlakozott a Billy Rosewood hadnagyot alakító Judge Reinhold, a Taggart őrmestert játszó John Ashton és a második Beverly Hills-i zsaru óta „otthoni” partnerét, Jeffrey Friedman detektívet megformáló Paul Reiser is.


Az újoncok között pedig ott találjuk Kevin Bacont, Taylour Paige-et (a többek közt a Ma Rainey: A blues nagyasszonyában látott színésznő Foley elhidegült lányát játssza),

Kevin Bacont és Joseph Gordon-Levittet, akik két Beverly Hills-i rendőrt alakítanak.

A hivatalos sztorileírás szerint egyébként a film arról szól, hogy Axel Foley nyomozónak – aki természetesen ismét Beverly Hills utcáit járja – életveszélybe kerül a lánya, ezért összefog vele, valamint régi barátaival, Rosewooddal és Taggarttel, hogy leleplezzék az ezzel kapcsolatos összeesküvést.

Aki pedig nem bírja kivárni a premiert, addig is egyebek mellett a Karácsonyi fénytusa című friss Prime Videós alkotásban láthatja a sztárt.


(via Independent)

 

Az Amerikába jöttem 2. sajnos nem sikerült túl jól

Kínos nosztalgiapornó lett az Amerikába jöttem 2.

Szinte mindenki visszatér az első részből, de nemcsak a szereplők, hanem még a poénok is majdnem ugyanazok. Kockázatvállalás és fantázia nélkül folytattak egy klasszikust.

Tovább