A Vissza a jövőbe legendája is csatlakozik a Star Wars-univerzumhoz

Christopher Lloyd, a Vissza a jövőbe-trilógia Dokija újabb legendás franchise-ban fog szerepelni. Vajon miben láthatják a Csillagok háborúja-rajongók?

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Lloyd

a The Mandalorian harmadik évadában tűnik majd fel

– vendégszereplése részleteit azonban egyelőre hét lakat alatt őrzi a sorozatot gyártó Disney+.

A The Mandalorian berkeiben immár szokássá vált, hogy izgalmas, egyúttal gyakran meglepő vendégszereplőket hívnak meg, akik nem feltétlenül maradnak soká. A második évadban például egy-egy epizód erejéig Timothy Olyphant és Michael Biehn is feltűnt.

Christopher Lloyd 201-ben. Forrás: Theo Wargo / Getty Images


Ezek a rövidke megjelenések is meghálálják azonban magukat: Olyphant és a szintén vendégszereplő Carl Weathers Emmy-jelölést érdemeltek a munkájukért. A további sztárok között, akik felbukkantak a The Mandalorian vendégszereplői között, olyan neveket találunk, mint Amy Sedaris, Ming-Na Wen vagy Jake Cannavale.

A The Mandalorian harmadik évadát egyébként már elkezdték forgatni Kaliforniában, de a premierdátum még nincs kitűzve. A hamarosan csatlakozó Christopher Lloyd számára egyébként nem ismeretlen a sorozatok világa, hiszen korábban olyan szériákban vendégszerepelt, mint az NCIS vagy az Agymenők. A nagy áttörést pedig színészi pályáján szintén egy sorozat, a Taxi című sitcom hozta meg még 1978-ban.


(via Eonline)