Az HBO ledobta az atomot: itt a The Last of Us teljes előzetese

Elképesztően jónak ígérkezik a The Last of Us videójáték sorozatadaptációja, amelyet a Csernobil stábja készített, és két Trónok harca-sztár, Pedro Pascal valamint Bella Ramsey a főszereplők benne.

Alig 1 hónap múlva, 2023- január 15-én indul az HBO Max-on és az HBO-n a világhírű videójáték, a The Last of Us adaptációja Pedro Pascal (a Trónok harca Oberyn Martellje) és Bella Ramsey (a Trónok harca Lyanna Mormontja) főszereplésével. Most végre a korábbi kedvcsináló képsorok mellé megérkezett az első tisztességes, hivatalos előzetes is, amiből már jól látható, hogy a sorozat tényleg ugyanolyan fantasztikusan néz ki, mint a kultikus videójáték. És valószínűleg legalább akkorát fog szólni, már csak azért is, mert a méltán népszerű Csernobil alkotói dolgoztak ezen is. Íme  az új trailer:

 

 

Ez pedig itt a hivatalos plakát, ami szinte egy az egyben hozza az eredeti, 2013-as The Last of Us videójáték képi világát!

 

Forrás: HBO Max

 

Ugye, hogy ugye?

 

 

Az új The Last of Us-trailer alapján egyébként az is eléggé egyértelműnek tűnik, hogy az HBO vezetősége nemcsak a veterán videójátékos közösségnek akar a kedvére tenni, hanem a franchise-t még nem ismerő, újonnan érkező nézők tetszését is el kívánja nyerni. A beavatatlanok számára ugyanis az új előzetes elég sok információt nyújt a világról: zombiszerű, fertőzött emberek árasztották el Amerikát, ahol egy Joel nevű, marcona férfi (Pedro Pascal) nyugatra tart egy Ellie nevű, kicsit bohókás tinilánnyal (Bella Ramsey), akit a rémségek ugyan megharaptak, ám ő mégsem mutatja a betegség tüneteit, ezért valószínűleg fontos információforrás lesz a tudósok számára a vírus legyőzésében (épp ezért Joel a lányt csak „rakománynak” hívja, akit el kell juttatnia A-ból B-be).

Az is teljesen világos az előzetesből, hogy ebben a feje tetejére állt, kataklizma utáni világban a még élő emberek is ugyanolyan veszélyesek, mint a csúf fertőzöttek. Gyötrelem, erőszak árulás, örök harc a túlélésért...

Attól még, hogy az A-ha Take Me On című slágere szól a trailer alatt, a romba dőlt Amerika semmivel sem lesz barátságosabb hely!

Alig várjuk a 2023-as évadpremiert!

(via Slashfilm)