Fenékvillantás borzolja a kedélyeket az új Netflix-sikerfilmben

Meglepő okból háborodtak fel sokan az Interjú a hercegen.

Múlt héten került fel a Netflixre az Interjú a herceggel című film, amely nálunk is a nézettségi toplista élvonalában (jelenleg a 3. helyen) van.

Philip Martin rendezése András yorki herceg elhíresült, Emily Maitlisnek adott 2019-es BBC-interjújának hátterét mutatja be. András herceg eredetileg azért adott interjút, hogy elhárítsa a találgatásokat a szexuális bűnöző, Jeffrey Epsteinnel való kapcsolatáról, de a beszélgetés az ő szempontjából olyan katasztrofálisan sikerült, hogy néhány nappal később kénytelen volt visszalépni a közéleti szerepeitől, és ezt követően megfosztották katonai tisztségétől és a HRH (Királyi felség) cím használatától.

A téma eleve kényes, de a filmnek van egy olyan jelenete, ami különösen kiakasztotta a nézőket – már legalábbis azokat, akik szeretnek a közösségi médiában nyilvánosan felháborodni. Nem arról a jelenetről van szó, amelyben láthatjuk a rengeteg plüssmackót, amelyet András herceg állítólag a Buckingham-palotában található szobája ágyán szokott elhelyezni, hanem ami már az interjú bemutatása előtti pillanatokban játszódik.

András herceg az otthonában tartózkodik, elkezdi megnézni az interjút, de aztán úgy dönt, inkább megfürdik. Nem tud azonban ellazulni, mert hallja, hogy a másik szobában többször is megcsörren a mobiltelefonja. Amikor kiszáll a kádból, a kamera hátulról megmutatja a csupasz hátsóját.

Tényleg szükségünk volt arra, hogy lássuk András herceg csupasz seggét?"

- kérdezte sok néző.

Túl azon, hogy jogos a kérdés, még a látvány is kozmetikázott, mert a herceget alakító Rufus Sewell bevallotta, hogy a jelenet közben fenékprotézist viselt.

A Peter Moffat és Geoff Bussetil által írt film főszereplői Sewell mellett Gillian Anderson, Keeley Hawes, Romola Garai és a Szexoktatás színésze, Connor Swindles.

András herceg Newsnight-interjújáról a Prime Video is készít egy filmet, amelyet Maitlis is leokézott. Abban Michael Sheen és Ruth Wilson játsszák majd a főszerepet.

Via: Independent