Két népszerű sorozatához is új évadokat rendelt be a Netflix

Egy animációs sorozat és egy párválasztó reality is folytatódik.

Iszonyú mennyiségű tartalom kerül fel hétről hétre a Netflixre, és ezek közül nem minden sorozat éli meg a folytatás – sőt, a Netflix hírhedt arról, hogy elég sok szériát elkaszál az első évad után. Most azonban két sorozathoz is berendelték a folytatást, az egyikhez mindjárt két évadot is.

November 3-án került fel a streamingóriás felületére A kék szemű szamuráj című animációs sorozat, amely a 17. századi Japánban játszódik. A hivatalos plot szerint:

Egy fiatal harcost bosszúvágy fűt azok ellen, akik számkivetetté tették az Edo-kori Japánban, ezért vérgőzös utat vág magának, hogy beteljesítse végzetét.

Nem sokkal a megjelenés után a nézők egymásnak adogatták a tippet, hogy ezt látni, kell, sőt, „az év legjobb Netflix-sorozataként” emlegetik, ami nem csoda, hiszen a Rotten Tomatoes-on jelenleg 100 százalékon áll. Az alkotók azt ígérik, hogy következő évadban

„Mizu sokkal több vért fog kiontani”.

A másik szerencsés széria egy párválasztási reality, a Vak szerelem, melynek a 6. és 7. évadját is berendelte a Netflix.

A 6. évad már a következő Valentin-napon, vagyis 2024. február 14-én elindul.

A Vak szerelem a platform egyik legnépszerűbb műsora, az ötödik évad öt hétig volt a Netflix globális top 10-es listáján. A sorozat lényege, hogy teljesen random párok állnak össze (olyan emberek, akik korábban nem is látták egymást), összeköltöznek, és elkezdik tervezgetni az esküvőjüket, majd mikor eljön a nagy nap, ki kell találniuk, hogyan tovább, együtt maradnak-e.

(via Independent, The Hollywood Reporter)