Tuti eldobod az agyad a Loki 2. évadának előzetesétől!

Tom Hiddleston egyszerűen megunhatatlan a csínytevés asgardi isteneként, és Owen Wilson is csúcsszuper, mint bajszos időjárőr.

2021-ben hatalmas sikert aratott a Loki tévésorozat, amelyben a csínytevés istenéről kiderült, hogy bár meghalt ugyan a Bosszúállók: Végtelen háborúban, amikor Thanos megfojtotta, a Bosszúállók: Végjátékban az időutazó Amerika Kapitányék addig-addig kavartak az alternatív múltban, hogy az ottani Loki kiszabadult a S.H.I.E.L.D. fogságából. Csakhogy az ilyesmit sosem nézi jó szemmel a Time Variance Authority nevű bürokratikus szakszolgálat, ezért elkapták, és az lett a büntetése, hogy segítenie kellett kézre keríteni a legveszélyesebb időszökevényt: a saját alternatív variánsát, egy női Lokit. Az agyeldobós első évadnak ez persze még csak az eleje volt – aki még nem látta, az sürgősen pótolja be, ez ugyanis az utóbbi évek legjobb szuperhősös kontentje (ami sajnos sokat elmond a jelenlegi Marvel-produkciók színvonaltalanságáról). Tényleg csak idő kérdése volt, mikor jön a folytatás.

 

Időben szólunk: rá fogsz kattanni a Loki sorozatra

A Marvel stúdió összegyúrta a szuperhősfilmjeit Van Damme Időzsarujával, és az olyan vicces irodista sorozatokkal, mint A hivatal és a Városfejlesztési osztály.

Tovább

 

Hát most itt van: október 6-án indul a totális agyleolvasztás, és már egy ütős előzetest is kaptunk arról, hogy nagyjából mi mindenre számítsunk!

 

 

Itt aztán tényleg lesz minden, mint a falusi búcsúban! Az új előzetes minden képkockája külön elemzést érne a sok rejtett kikacsintásával és azokkal az utalásaival, amikről most még nyilván fogalmunk sincs. Annyi azonban bizonyos, hogy az aktuális Marvel-gonosz, Kang, a hódító (Jonathan Majors) áldásos tevékenysége miatt újfent kilépett az időfolyam a szokványos medréből. Loki (Tom Hiddleston) ide-oda ugrál az időben, így a bonyolult téridő-kilengések furcsa eseményláncolatát pedig a bajszos Mobius-ügynök (Owen Wilson élete alakítása!) egymaga próbálja szétszálazni és felgombolyítani. Szemlátomást sikertelenül, ezért segítséget kér egy OB nevű fickótól – akit pont a párhuzamos univerzumos sikerfilmjéért, a Minden, mindenhol, mindenkorért Oscarral jutalmazott Ke Huy Quan alakít.

De miért dolgozik a női Loki egy gyorsétteremben?!? Miért feszít egyszerre három Loki James Bond-zakóban, és miért Harry Houdini fénykorában hajkurásszák az ünnepelt bűvésznek állt Kangot?!?

Két hónap múlva remélhetőleg kiderül.

 

Forrás: Marvel Studios / Disney+