A Survivor versenyzője feladta a játékot

Zera nem az éhezést vagy a kemény feladatokat nem bírta, hanem játékostársaival gyűlt meg a baja.

Simit hátba szúrták szövetségesei, így távoznia kellett a törzsből. A Holtak Szigetére kerülve azonban nem sokáig volt ideje mindezt feldolgozni, ugyanis sor került az ottani Végső Párbajra is, melynek nyertese tovább folytathatja a küzdelmet a fődíjért és a Túlélő címért. A győztes pedig nem más, mint Simi, így ő került vissza a Sama-Sama törzsbe. Zera a hír hallatán fel is adta a játékot, ezzel viszont új esélyt kaphat valaki a Holtak Szigetéről. „Le vagyok sokkolódva, hogy ez megtörténhetett” – a Survivor játékosát elárulták szövetségesei.

 

 

A Törzsi Tanácson nem várt fordulat következett be, amikor kiderült, hogy a Holtak Szigetéről visszatérő Martin Anett is szavazhat. Ami viszont ezután történt, még sokkolóbb volt néhány játékos számára. A kieső döbbenten szembesült vele, hogy egy kivételével mindenki rá szavazott, még a legközelebbi szövetségesei is. 

Simon Attilát hét szavazattal küldte a Holtak Szigetére a Sama-Sama törzs. A kiesett játékos dühösen, csalódottan és a bosszúvágytól égve érkezett meg a szigetre, aminek hangot is adott a többi versenyző előtt. 

 

A Holtak Szigetére került játékosok egy végső párbajon csaptak össze, ahonnan egy valaki visszatérhetett a Sama-Sama törzsbe. A párbaj győztese eufórikus állapotba került, mikor megtudta, hogy továbbra is versenyben van a fődíjért.  

 


Simi visszatérése és a törzsek kettéosztása is sokkolta a Survivor játékosait

A Zsákmányszerzés előtt újabb fordulat következett be a Sama-Sama törzsben: Joe két csapatra osztotta a játékosokat. Az egyik négyeshez pedig a Holtak Szigetéről visszatérő túlélő is csatlakozott, akit nem fogadtak kitörő örömmel a társai.

 


„Ezt még meg fogod bánni” – a Survivor játékosa feladta a harcot

Újabb nem várt fordulat következett be a Sama-Sama kettéosztása és Simon Attila visszatérése után. A Survivor egyik versenyzőjét annyira feldúlták a törzs dinamikájában történt változások, hogy úgy döntött, feladja a játékot. 

 

Három játékos új esélyt kapott, hogy visszajusson a Survivorbe

Miután Albert Erika Zera feladta a játékot, így Wendy Perez, Martin Anett és Kiss Jani esélyt kaptak, hogy valamelyikük újra csatlakozhasson a Sama-Sama törzshöz. Az ő sorsukról most nem egy játék, hanem a szerencse döntött.