Akár 4 új évadot is kaphat a Stranger Things

Mindenki imádja a Netflix tinédzserekről szóló sci-fi sorozatát, nem csoda, hogy az alkotók újabb és újabb misztikus részeket gyártanának.

Stranger Things tévésorozatot író és rendező testvérpár, Ross Duffer és Matt Duffer nemrég egy Entertainment Weekly-interjúban azt mondták, annyi ötletük van a Netflix sikersorozatának folytatásához, hogy abból akár 4-5 évad is kikerekedhet a végén.

Forrás: Netflix

A második évaddal kapcsolatban viszont nem sok konkrétumot mondtak. Mindössze annyit, hogy idén Halloweenkor fog elérhetővé válni a Netflixen, és a feje tetejére állítanak benne mindent.

Forrás: Netflix

Korábban egyébként annyi már kiderült az új évadról, hogy a gyerekek a suli hősei lesznek, és már Szellemirtók-szerkóban indulnak kinyomozni a kisváros paranormális jelenségeit - de sokan vannak, akik egyszerűen nem hiszik el, sem nekik, sem a seriffnek, hogy mindenféle túlvilági szörnyek randalíroztak az iskolában meg a szomszédos kutatótelepen. És az is biztos, hogy az első évadban a másik világban raboskodó Will (Noah Schnapp) kis szörnye, amit odaátról hozott magával, igen furcsa dolgokat fog művelni. Az viszont még mindig megválaszolatlan kérdés, hogy a sorozat legnépszerűbb fiatal sztárja, a különös képességekkel rendelkező Eleven (Millie Bobby Brown) vajon visszatér-e a kis barátai közé. (via Moviewfone)