Az eltűnt kissrácról szól majd a Stranger Things 2. évada

Látszólag happy enddel ért véget a Netflix kultsorozata, de nagyon durva fordulatok lesznek a folytatásban!

Vigyázat, spoilerveszély!

Nagyon messze van még a Stranger Things tévésorozat 2. évadának Halloweenhez időzített, október 31-i premierje, viszont a készítők egyre többet beszélnek arról, mi várható az új részekben. Legutóbb például Shawn Levy, a széria producere és társrendezője a Mashable.comnak mesélt arról, hogy , aki az első részben eltűnt kisfiút, Willt alakította, kezdettől fogva komoly szerepet szántak, nemcsak annyit, hogy eltűnik az első részben, aztán előkerül az utolsóban. A 12 éves fiú kivételes tehetségére már a castingon is felfigyeltek, ráadásul a pletykák szerint szinte biztos, hogy

róla fog szólni a második évad!

Forrás: Netflix

 

Ami persze nem meglepő, hiszen bizonyára mindenki emlékszik még, mivel ért véget tavaly az első évad. A látszólagos happy end ellenére biztos, hogy nagyon nem lesznek rendben a dolgok az álmos amerikai kisvárosban. Ezt támasztja alá az is, hogy Schnapp egy korábbi interjújában meglebegtette: nem véletlen, hogy kiköpött egy kis szörnyet a csapba az utolsó jelenetben, valószínűleg tele van a teste hasonló kis förmedvényekkel, vagy azok tojásaival. A 12 éves színész arra tippel, a Stranger Things második évadában a karakterének sok belső vívódása lesz, mert a másik világban tett kirándulás és/vagy az onnan áthozott élősködők egyre gonoszabbá változtatják őt, az énje egy darabkája viszont ez ellen veszettül tiltakozik, és nem akar ártani a barátainak, akik megmentették őt a biztos haláltól.

Shawn Levy szerint pont az a nagy erőssége a sorozatnak, hogy jól lehet benne játszani a jól megírt, emlékezetes karakterekkel. A rendező-producer például kifejezetten örült annak, mekkora mémcunami kerekedett abból, hogy mi lett szegény Barbbal, akit szintén elkapott a túlvilági szörny, de végül nem derült ki pontosan, mi lett vele.  (via Geektyrant)