Bosszúhadjárat folyik a Drága örökösök sztárja ellen?

Molnár Gusztávot volt élettársa jelentette fel, mert állítása szerint bántalmazta közös gyermeküket. A színész minden munkáját elvesztette, az RTL Klub is felfüggesztette. Új családja kiáll Molnár mellett, szerintük bosszúhadjáratról van szó.

A volt élettárs hétfőn mesélte el a Blikknek, hogy amikor a férfi és új párja a gyermekkel együtt vidékre ment, a kisfiú zokogva hívta fel az éjjel azzal, hogy az apja megütötte: állítása szerint Molnár ittas állapotban elaludt a kocsiban, és amikor rádőlt a gyerekre, az megpróbálta eltolni magától, amire szerinte a színész úgy reagált, hogy felpofozta, majd ököllel ütötte a fiú lábát és kiabált vele.

A színész volt párja szerint amikor Molnár visszavitte a gyereket, akkor is kitört a balhé, és a sztár az asszony jelenlegi partnerével is összeverekedett, ezért rendőrt hívtak, és feljelentés is történt. A dologra Molnár Gusztáv is reagált a bulvárlapnak: leszögezte, hogy nem gyerekbántalmazó, viszont gyermeke édesanyjával a válás óta problémás a kapcsolata.

Molnár úgy tudja, nem is gyerekbántalmazás miatt jelentették fel, hanem garázdaságért:

amiatt, hogy összeverekedett az exe férjével – ebben az ügyben egyébként ő is eljárást indított, és könnyű testi sértés miatt jelentette fel a másik férfit. A színész azt is elmondta, hogy az eset miatt minden munkáját elveszítette.

Forrás: Puskel Zsolt / PORT.hu

„A mai nappal az összes munkámat elvesztettem.

Egy sorozatban forgattam közel egy hónapot, onnan azonnali hatállyal kirúgtak, mással forgatják újra a jeleneteimet, és a szeptemberi előadásaim 99 százalékát is lemondták – ahogy a színházak fogalmaztak, kivárnak, mi lesz ebből az egészből” – nyilatkozta a sztár.

Az RTL Klub, a Molnár Gusztáv Drága örökösök című sorozatának otthonául szolgáló csatorna közleményben is elhatárolódott a színésztől. „Az RTL Klub számára kiemelten fontos a gyermekek védelme, ezt az alapelvet nemcsak a képernyőre kerülő műsorokban, de a műsorgyártás teljes folyamatában szem előtt tartjuk, ahogy a velünk együtt dolgozó produkciós cégek is. Nem elfogadható számunkra, ha a velünk dolgozó színészek neve gyermekbántalmazással kerül összefüggésbe.

Ezért az RTL Magyarország az ügy részleteinek végleges tisztázásáig felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval”

hangzott el a Fókuszban.

Új családja viszont kiáll a színész mellett: szintén a Blikknek nyilatkozott menyasszonya édesanyja, aki szerint

bosszúhadjárat, mocskolódás, sárdobálás zajlik,

az ex pedig egyszerűen nem tud túllépni a sértődöttségén. A lap ugyanis úgy tudja, a sztár 9 évnyi kapcsolat után tavaly szinte az esküvő előtt szakított gyermeke anyjával, idén márciusban pedig már új szerelmével tervezte a házasságot.


(via index.hu)