Christina Applegate úgy érzi, a pokolban él

Először beszélt a betegségéről kamerák előtt a sztár.

Christina Applegate a Good Morning America című műsorban beszél a szklerózis multiplexszel való együttélésről, a 2021-es diagnózisát követő első kamerás interjújában, amely ma kerül adásba.

Az előzetesben Applegate úgy fogalmaz, hogy „mintha a pokolban élnék”, hozzátéve, hogy "nem járok ki sokat, szóval ez egy kicsit nehéz a szervezetemnek. De persze a támogatás csodálatos, és nagyon hálás vagyok".

Applegate az interjúban a Maffiózók sztárjával, Jamie-Lynn Siglerrel együtt vett részt (ő alakította Tony Soprano lányát, Meadow-t), aki 20 éves kora óta küzd az SM ellen.

Applegate utoljára nyilvánosan az Emmy-gálán tűnt fel mint meglepetés díjátadó, és álló ovációt kapott. "Nem kell minden alkalommal tapsolni, amikor csinálok valamit" - viccelődött a közönség tapsvihara közben.

“B*sz*dj meg, szklerózis multiplex!” – üzeni Christina Applegate

A diagnózis óta először láthattuk nyilvánosan a színésznőt.

Applegate és az SM

 

Az élményről később úgy nyilatkozott, hogy majdnem elájult, és arra sem emlékszik, miket mondott.

Nem tudom, mit csináltam. Annyira stresszeltem, hogy már azt sem tudtam, mi történik. És nagyon szeretettnek éreztem magam, és ez egy gyönyörű dolog volt".

Applegate 2023 májusában azt mondta, hogy valószínűleg az autoimmun betegsége miatt nem fog többé kamera előtt szerepelni.

"Valószínűleg nem fogok többé kamera elé állni, de annyira örülök, hogy olyasvalakivel búcsúzhattam el, aki messze a legjobb színésznő, akivel valaha dolgoztam egész életemben, ha nem a legjobb ember, akit valaha ismertem" -

mondta Applegate a Vanity Fairnek a Halott vagy sztárjáról, Linda Cardelliniről.

Szinkronizálni azért még szeretne, hogy támogatni tudja a családját, és működésben tartsa az agyát.

Via: Variety