Családi filmek péntekre

Itt a húsvét, de a mai nap még nem kell tojásokat keresni, elég csak leülni a tévé elé, és bámulni!

Minimax - március 29., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rengeteg móka vár rád ebben a színes, modern tündérmesében, amelyben Barbie™ a divatról és a barátságról mesél neked! Barbie™, Sequin™ nevű kutyusával közösen, nénikéje mesés párizsi divatszalonjába látogat, amit azonban a legnagyobb megdöbbenésére bezárás fenyeget. Amikor rábukkan a három varázserővel bíró, elbűvölő Tündérzőre, Barbie™ a szalon megmentése érdekében briliáns ötlettel áll elő. Alice-szel, a szende divattervezővel együtt megrendeznek egy olyan nagyszabású, szédületes divatshowt, amilyet még nem látott a divat fővárosa. Barbie™ ezúttal azt mutatja meg neked, milyen hihetetlen csodákra vagy képes, ha hiszel magadban!

 

Derült égből fasírt

TV2 Kids - március 29., 10.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az élet feleannyit sem ér néhány jó falat nélkül. Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt _ ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

 

m2 / Petőfi TV - március 29., 11.55h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Közeledik a Napraforgó-völgyi Télünnep és a különleges alkalomra egy koncerttermet kell építenie Bobnak és csapatának. A társaság Márkus nélkül dolgozik, aki Bob szüleinél vendégeskedik, ahol Furgit, a régi furgont felújítják. A nagy munkából Berrencs is szeretné kivenni a részét, és ezt a maga módján oldja meg.

 

SuperTV2 - március 29., 12.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Csukás István regénye alapján! A Vadliba kisdobos őrs tagjai szövetkeznek az állatkertből ellopott kismajmok felkutatására. Megpróbálják rendbe hozni, amit a rakoncátlan, rendbontó felnőttek elrontottak. Minduntalan keresztezi útjukat az álruhás, intrikáló Bagaméri, az elátkozott fagylaltos, aki szeretne hozzáférni a majmokért beígért jutalomhoz...

 

Minimax - március 29., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Közeleg a hideg tél, ilyenkor a legtöbb madár délnek indul, hogy egy melegebb vidéken vészelje át a zord évszakot. Így tesz a kis Pelyhes családja is, ám Ő még túl pici a repüléshez, és egy véletlen folytán lemarad az indulásról. Mikor megérkezik a fagy, a kismadárnak minden bátorságára szüksége lesz, hogy megküzdjön a barátságtalan időjárással és megtalálja a családját. Szerencséjére a kalandban segítségére lesz megannyi új barát.

 

Macskafogó

Mozi+ - március 29., 13.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz...

 

Viasat3 - március 29., 14.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi show-jába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy megmentsék őket. Izgalmas kalandok és menekülések után hőseink délnek veszik az irányt, hogy megkeressék Shellyt, Sammy első és egyetlen szerelmét.

 

Vuk

TV2 - március 29., 14.15h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Fekete István regénye alapján! A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor azonban az emberek miatt a kisróka árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja a barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során azonban Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törnek a vadász és kutyái orra alá...

 

Kung Fu Panda 3.

Cool - március 29., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po halottnak hitt apja váratlanul felbukkan, méghozzá a legjobb pillanatban. A természetfeletti erőkkel visszaélő Kai ugyanis zombivá változtatja Kína minden valaha volt kungfumesterét, és birtokba veszi az erejüket. A legenda szerint egyedül a pandák képesek a csí energiát irányítani, ami az egyetlen fegyver Kai ellen. Po elutazik a titkos pandaparadicsomba, hogy megtegye a lehetetlent, és végzetes kungfuharcossá képezzen ki egy falunyi szórakozott, ügyetlen pandát.

 

TV2 Kids - március 29., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A DreamWorks Animation bemutatja a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő részét. Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

 

AXN - március 29., 19.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém! Él és nem kegyelmez. Aki az ajtaja mögé kerül, többé nem látja meg az utcát. A három jó barát azonban nem ijedős. Vagy ha ijedős is, legyűri félelmét, és elhatározza, hogy szembeszáll az ellenséggel.