Családi filmek szombatra

Ha minden igaz, ma szép napos idő van, kötelező kimenni a szabadba! Biztosan ezt teszi Maja, a méhecske is, mielőtt berepül hozzátok a tévébe.

Minimax - március 23., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rengeteg móka vár rád ebben a színes, modern tündérmesében, amelyben Barbie™ a divatról és a barátságról mesél neked! Barbie™, Sequin™ nevű kutyusával közösen, nénikéje mesés párizsi divatszalonjába látogat, amit azonban a legnagyobb megdöbbenésére bezárás fenyeget. Amikor rábukkan a három varázserővel bíró, elbűvölő Tündérzőre, Barbie™ a szalon megmentése érdekében briliáns ötlettel áll elő. Alice-szel, a szende divattervezővel együtt megrendeznek egy olyan nagyszabású, szédületes divatshowt, amilyet még nem látott a divat fővárosa. Barbie™ ezúttal azt mutatja meg neked, milyen hihetetlen csodákra vagy képes, ha hiszel magadban!

 

Filmcafe - március 23., 10.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kismackó a perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével, aki sokat mesélt neki Angliáról. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni felcsempészi a mackót egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. Egyedül érkezik a Paddington állomásra, ahol azzal szembesül, hogy az élet nem pont olyan a városban, ahogy azt megálmodta. Szerencsére találkozik a Brown családdal, akik befogadják, amíg megkeresi a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire.

 

Igor

Paramount Network - március 23., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az őrült tudós zseni púpos segédje, Igor minden vágya, hogy egy nap ő maga is őrült tudós legyen, és díjat nyerjen a tudományos találkozón.

 

Minimax - március 23., 13.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Amikor George-ot megkérik, hogy vegyen részt egy nagyon fontos űrbéli küldetésen, a kis majom azonnal beveti magát. Csakhogy az utazás váratlan fordulatot vesz, amikor kénytelen kényszerleszállást végrehajtani Afrikában. Miközben a Sárga Kalapos aggódva keresi őt, George bátran fedezi fel a dzsungelt, és tesz szert új barátokra.

 

Moziverzum - március 23., 14.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...

 

m2 / Petőfi TV - március 23., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kedves és szorgalmas árvalány, aki mostohaanyjával és annak lányával lakott régi udvarházukban. A két gonosz nő mindent elkövetett, hogy az árva életét megnehezítse. Koszos, foltos ruhában járatták a kislányt és állandóan dolgoznia kellett, míg mostohatestvére szép ruhában páváskodott. Ám egyszer Hamupipőke egy kedves, fiatal vadásszal ismerkedett meg az erdőben, majd híre jött, a király fia, a herceg házasodni készül. Az udvarba várják az ország hajadonait, ahová Hamupipőke is szeretne elmenni…

 

TV2 Kids - március 23., 17.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagyhatalmú császárnőjét. Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak: Flip, a bölcs szöcske, a kissé ügyetlen, de jószívű hangyaikrek, valamint legjobb barátja, Vili. A küzdelem során Maja újabb barátokra és ellenfelekre tesz szert, miközben rájön arra is, hogy nem mindig az a legokosabb, ha a saját feje után repkedve akar győzelmet aratni. Hisz egységben az erő! Ezt pont egy hős méhecske ne tudná?!

 

Cool - március 23., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

 

m2 / Petőfi TV - március 23., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jankó megöli a sárkányt és ezzel elnyeri a hercegnő kezét és a fele királyságot. A mai mesénk ott kezdődik, ahol a többi végződik. A Hercegnőnek ugyanis nem tetszik az egyszerű Jankó, akárcsak a szüleinek, a királyi párnak. Igencsak faragatlan, felháborítóan viselkedik és ez még rosszabbra fordul, amikor a kastélyban megjelennek Jankó szülei. A hercegnő dühöng, akárcsak a királyi pár, ám a király ígérete egy királyi ígéret. Megérkezik a hercegnő korábbi udvarlója, a szomszédos királyság uralkodója, az önző Egon király, aki eddig nem sietett megmenteni a hercegnőt. Egon magyarázkodását elhiszi a királyi család és megbocsát neki. Jankó őszintén szereti a hercegnőt, és amikor rájön, hogy az boldogtalan a kialakult helyzet miatt, lemondja az esküvőt és visszatér a szüleihez a tanyára. A hercegnő elmegy Egonnal a birodalmába, ám ott megismeri a választottja valódi jellemét. Amikor el akar szökni, az önző király foglyul ejti. Valeriánnak, az udvari etikett tanárnak azonban sikerül megszöknie, hogy segítségül hívja Jankót…

 

TV2 Kids- március 23., 18.45h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Maya, egy makacs kis méhecske és legjobb barátja, Willi megmentenek egy hangyahercegnőt, egy bogárharc kellős közepén találják magukat, amely különös, új világokba viszi őket, és barátságukat a végsőkig próbára teszi.