Családi filmek vasárnapra

A vasárnap rendkívül alkalmas arra, hogy még egy jót kiránduljunk, vagy csak úgy tevékenykedjünk a szabadban a jövő hét előtt. Ezek után jöhet az igazi pihenés a tévé előtt.

Minimax - március 24., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ebben a varázslatos zenés kalandban Barbie Tori™ szerepét alakítja, aki Meribella melegszívű hercegnőjeként szívesebben hódol az éneklésnek és a táncnak mint a királyi kötelezettségeinek. Amikor kedvenc popsztárja, Keira™ a királyságba látogat, a csajok rájönnek, hogy rengeteg közös van bennük, egy varázslat pedig teljesen egyformává változtatja őket. A helycsere egészen addig jó ötletnek tűnik, amíg meg nem tapasztalják, hogy a másik élete csupán ránézésre tűnik könnyűnek. Azonban Meribellának is van egy varázslatos titka, ezért az egész királyság bajba kerül, amikor annak lába kél. Vajon az igaz barátság meg tudja menteni a helyzetet? Ez a fantasztikus dalokkal, mesés divattal és mulatságos új barátokkal teli izgalmas musical megmutatja, hogy mindig az a legjobb, ha megmaradsz annak, aki vagy!

 

Film+ - március 24., 9.40h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A mókusok és mókucik állandó kísérőjük, Dave (Jason Lee) társaságában egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most sem képes parancsolni az ösztöneinek. Megpróbálja kormányozni a hajót, átveszi az uralmat a turbinák felett, aztán szmokingba öltözve bukkan fel a szerencsejáték-asztaloknál. A bolondozásnak azonban hamar vége szakad, amikor a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigetre vetődnek. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk a mentőexpedíciót szervezi, ők rájönnek, hogy a sziget nem lakatlan, mint aminek hitték.

 

Paramount Network - március 24., 10.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két fiatal farkas, Alpha és Omega a falkájuk rangsorának két végén helyezkednek el, ám össze kell fogniuk, amikor váratlan események során elszakadnak a többiektől. Útjuk során rájönnek, hogy több közös van bennük, mint azt gondolták.

 

Viasat Film - március 24., 11.05h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Most mégis lehetősége nyílik álmai beteljesítésére. Egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, ami Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében pedig Tadnek kell beugrania a cimborája helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Hősünk nekivág hát élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt. Útjára elkíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan, hű társa, Jeff, a kutyus.

 

Minimax - március 24., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.

 

Nanny McPhee – A varázsdada

SuperTV2 - március 24., 14.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Amikor Nanny McPhee felbukkan a Brown-házban, a hét gyerek, akik alig egy esztendeje veszítették el az édesanyjukat, azonnal ellenséget látnak benne. Nem elég, hogy rusnya, azt gondolják róla, hogy gonosz, sőt, lehet, hogy egyenesen egy boszorkány. Nanny McPhee egy szörnyű, ijesztő nevelőnő. Ám hiába akarnak borsot törni az orra alá, hogy ugyanúgy elűzzék őt is, mint azt tették az előző tizenhét dada esetében, a varázserejével szemben tehetetlenek. Majd minden kezd megváltozni, és a házban egyszer csak minden úgy történik, ahogy Nanny McPhee szeretné...

 

m2 / Petőfi TV - március 24., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis hableány egyetlen vágya, hogy a földön éljen, egyszer. 15. születésnapján ő is, mint nővérei, megnézheti az embervilágot, a naplementét a hullámok fölött. Ekkor találkozik a herceggel, és ez örökre megváltoztatja az életét… Szerelemre lobban iránta. Ahhoz, hogy a földön éljen, fájdalmas és végérvényes szerződést kell kötnie a tengeri boszorkánnyal, Mydrával...

 

Pán

Filmcafe - március 24., 15.35h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történetet mindenki ismeri Sohaországról, az elveszett fiúkról és a zöld csákós, repülő rosszcsontról. De a valóság egészen másmilyen. Vagy, ha nem is ez a valóság: talán létezik egy másik történet, amelyet ugyanezekkel a szereplőkkel lehet elmesélni. Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve.

 

m2 / Petőfi TV - március 24., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az Apollo és a csodabogarak című animációs sorozatból jól ismert tücsök főszereplésével készült egész estés történet a francia képeskönyvíró-és illusztrátor Anton Krings rendezésével. Apollo, a vándorművész megérkezik Margaréta királynő birodalmába, ahol úgy tűnik mindenki elégedett és boldog, a kert szó szerint virágzik, a méhek pedig teszik a dolgukat. Apollo azonban korántsem ilyen vidám, mivel nem jószántából hagyott fel a szórakoztatással, itt viszont úgy érzi, új életet kezdhet. Ám a látszólagos nyugalom alatt parázs indulatok uralkodnak. Wendy, a királynő irigy unokatestvére szeretné megszerezni a kaptár vezetését, ezért elraboltatja Margarétát. Furmányos módon ráadásul úgy rendezi a dolgokat, hogy mindenki a kis tücsökre gyanakodjon. Apollonak tehát nemcsak a szerelmét kell megtalálni, de be is kell bizonyítania, hogy ártatlan. Ha ez sikerülne, a kert lakói végre elfogadnák őt.

 

Heidi

TV2 Kids - március 24., 18.40h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A nyolcéves árván maradt kislány, Heidi, a svájci Alpokban él nagypapájával. Lelkes és nyughatatlan hősnőnk egyre többet tanul az élet dolgairól, ahogy kezd felcseperedni. Barátaival, Pierre-rel és Clarával az oldalán Heidi nemcsak az Alpok gyönyörű tájait fedezi fel, de a barátság, a csapatmunka és a nagylelkűség mibenlétét is megismeri. A kalandozásokra bármikor kapható lánynak ugyanakkor azzal is szembesülnie kell, milyen ellenségesek tudnak lenni néha az emberek. Lelkesedése, bátorsága és barátai segítségével azonban minden nehézséget leküzd!