Ezekkel a műsorokkal harcol a nézőkért januártól az RTL és a TV2

Jön a Gólkirályság című sorozat és a Cápák között 5. évada, startol a Sztárok a reptéren és visszatér Ördög Nóra régi-új műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Új év, új műsorok! – ezzel a jelmondattal vág neki 2023-nak az RTL és a TV2, mi pedig itt a PORT.hu-n alább részletesen is megírjuk, mi mindenre számíthatnak a nézők.

 

Az RTL hétvégi műsorrendje teljesen átalakul

Szombatonként a Fókusz Plusz után A mi kis falunk helyett a népszerű sorozat készítőinek új szériája, a Gólkirályság lesz látható 20:00-tól. A történet középpontjában a Csember FC áll, ahol mindenkinek be kell bizonyítania, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, miközben a csemberiek harca minden fronton zajlik: nemcsak az ellenfelekkel, de saját magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel, a szponzorokkal és a helyi fontos emberekkel is állandóak a csatározások.

Forrás: RTL/Sajtóklub

 

A focis sorozatot követően szombat esténként az elmúlt évtizedek legnagyobb sikerfilmjeit vetíti az RTL (most szombaton például Az utolsó cserkészt). Január 8-tól kezdődően vasárnaponként a Cápák között című, korábban is nagy népszerűségnek örvendő üzleti showműsor 5. évada lesz látható 19:00-ás kezdéssel.

 

A TV2 vetélkedőkkel és Ördög Nórával erősít

Hétköznaponként folytatódik a Szerencsekerék 3. évada, de a karácsony előtti időszakhoz képest másfél órával korábban, 21:20 helyett, 19:45-es kezdéssel. Ezután jön majd 21:15-tól indul Ördög Nóra régi-új műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, ami 5 év szünet után kerül most vissza a képernyőre.

 

Forrás: tv2play.hu

 

Január 8-tól kezdve vasárnaponként 10:55-től lesz látható a csatorna másik új műsora, a Sztárok a reptéren – (Sz)állj munkába! A félórás vetélkedőben olyan ismert hazai hírességek versenyeznek majd egymással a Liszt Ferenc repülőtéren, mint Korda György és Balázs Klári, Fásy Ádám és Fásy Zsüliett, Gáspár Bea és Gáspár Evelin valamint Kautzky Armand és Pikali Gerda.

A TV2 a Szerencsekerék sikeres 2022-es feltámasztásán felbuzdulva a '90-es évek másik népszerű vetélkedőjét, a Zsákbamacskát is visszahozza 2023-ban, Rózsa Gyuri helyett Majkával és Pápai Jocival.

(A pontos kezdési dátumokat a PORT.hu/tv oldalon is lehet böngészni.)