Gwyneth Paltrow jól beégett Jimmy Kimmel show-jában az összekevert Marvel-filmekkel

A házigazda a színésznő bizarr sajátmárkás termékeivel, a tevetej itallal és a Teniszedző fantázianevű vibrátorral is viccelődött.

Nyáron a furcsákat nyilatkozó Gwyneth Paltrow jól beégett Jon Favreau főzőműsorában, amikor nem emlékezett arra, hogy a Végtelen háború és a Végjáték mellett a Pókember - Hazatérésben is szerepelt. Ráadásul az aktuális Pókembert, Tom Hollandot is nagyon megbántotta azzal, hogy nem ismerte fel, és az Instagramján csak úgy emlegette: „a srác a fotón”. A napokban a színésznő volt a sztárvendég a Jimmy Kimmel Live-ban, naná, hogy a show csípős humorú házigazdája felhánytorgatta neki a Marvel-filmes bakit, mire kiderült, hogy a színésznő azóta sem nézte meg a 2017-es Pókember-filmet, amiben szerepelt! Sőt, valószínűleg képregényeket sem olvasott soha életében, mert eléggé ügyetlenül próbálta bemesélni az ellenkezőjét Kimmelnek és a közönségnek. Paltrow így próbálta kimagyarázni a korábbi Marvel-filmes bakiját:

Istenem, az olyan kínos... Szóval most már tudom, csak össze voltam zavarodva. Annyi ilyen csodás, egymáshoz kapcsolódó Marvel-mozifilm van már, és én úgy tudtam, hogy az egy Bosszúállók-film volt, de nem az volt.

Kimmel ezután Gwyneth Paltrow sajátmárkás termékeiből, a Goop Products által forgalmazott tárgyakból és készítményekből mutatott be egy csokorra valót. A showman többek között megkóstoltatta a színésznővel a saját tevetej(!!!) italát, és meglóbálta a kamerák előtt a SmileMaker (azaz: mosolyfakasztó) márkajelzésű vibrátorcsalád Teniszedző fantázianevű, Simpson család-szereplőre emlékeztető, sárga színű darabját is. (via Movieweb)