Gyűlöletcunami zúdult a Házasság első látásra szereplőire

Pillanatok alatt váltak sztárokká, és ennek meglett a böjtje.

Március 18-án debütált a TV2 tudományos párkereső realityje, a Házasság első látásra, amely azonnal a csatorna egyik legnépszerűbb saját gyártású műsora lett. Egy-egy epizódját átlagosan több mint 860 ezren nézik a teljes lakosságon belül, amihez 25,4%-os közönségarány párosul, vagyis gyakorlatilag minden negyedik tévénéző a párkereső műsort választja kora esti szórakozásnak.   

A nagy népszerűségnek megvan az ára is, a műsor megosztóbb szereplői pedig nem feltétlenül élvezik a reflektorfényt, amikor gyűlölködő kommenteket kapnak.

A Tények Plusz riportjában erről kérdezték őket. Egy időben talán Bogi számított a legutáltabb karakternek, ő legalábbis így érezte, a kommentek hatására megkérdőjelezte még az identitását is.

Petra, akinek András pár adással ezelőtt „gyűlöletvallomással” kedveskedett, elmondta, hogy

mindannyiunkat hideg vízként ért ez a kommentcunami, nem voltunk rá felkészülve.”

Szóba került a Tények Pluszban az az incidens is, amikor egy közös vacsorán Andrist Petra egyik barátja, Dani obszcén szavakkal illette, és majdnem megverte. Petra szerint Dani ezt azóta már megbánta (igaz, a kamerák kedvéért kicsit rá is játszott a balhéra), de Petra ettől függetlenül hálás azért, hogy olyan barátai vannak, akik kiállnak érte.

A kommentelők azt is felvetették, hogy Dani biztos azért jött „idegállapotba”, mert szerelmes Petrába, de a nő szerint ennek semmi alapja, mert Dani boldog házasságban él a feleségével, aki a műsorban is együtt szerepelt vele.

A Tények Plusz riportjából emellett az is kiderül, milyen baráti társaságok alakultak ki a szereplők közt, hogy látják a sztárrá vált unokáik szereplését a nagyszüleik, vagy hogy milyen tanácsokat ad Petinek az anyósa.

A házaspárok a 60. napon döntenek arról, együtt maradnak-e, vagyis ahogy a riportban is elhangzott, „a java még csak most kezdődik”.