Ifj. Schobert Norbi lett a legjobb farmer

A Farm VIP döntője után elárulta azt is, mihez kezd a 11 millió forintos fődíjjal.

Véget ért a TV2 Farm VIP című celebvetélkedőjének harmadik évada. A döntőben Rubint Réka és Schobert Norbert 17 éves fia, ifj. Schobert Norbi csapott össze Smaltig Dalmával. A Feleséges Luxuskivitelben első évadában feltűnt Smaltig az elején nagyon elhúzott, de Schobertnek sikerült annyira ledolgozni a hátrányát, hogy a feladat utolsó állomásához érve Dalmának már esélye sem volt a győzelemre. A biztos vereség tudatában az ég felé fordult, zokogni kezdett, majd üvöltve a földre rogyott.

Norbi és családja eközben extázisban tört ki, és együtt ünnepelték a győzelmet.

Ifj. Schobert később így értékelt a Blikknek:

“….Bevallom, a vége felé már nagyon elfáradtam. A döntőben a puzzle-nél le is maradtam, ott még az is megfordult a fejemben, hogy feladom, de aztán valami csoda folytán a végére sikerült behoznom a jelentős hátrányomat. El sem hittem, amikor futottam a célba, hogy sikerülhet, csak a szüleim hangjára figyeltem, akik fentről kiabáltak nekem. Az adta a legnagyobb erőt.”

Az Instagram-oldalán azt is elárulta, hogy az 1999-es BL-döntőből merített erőt. Ez volt az a találkozó, ahol 1:0-s hátrányból a Manchester United az utolsó percben fordította meg a meccset Ole Gunnar Solskjaer góljával, és lett BL-győztes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@norbert_schobert_jr_official által megosztott bejegyzés

"Miután ezt realizáltam, olyan motivációt kaptam, hogy az sem érdekelt, ha nem sikerül, mindent megteszek érte, és lesz, ami lesz… és IGEN! Valóra vált! Soha ne adjátok fel az álmaitokat, mert nincs LEHETETLEN! A végsőkig küzdeni kell, és nagyon köszönöm a farmnak, hogy egy új Norbi jöhetett vissza, és hogy megmutathattam nektek, hogy milyen ember vagyok valójában!"

Ami a 11 millió forintos fődíjat (és a plusz egymilliót, amit a játék során szerzett) illeti, Norbi szeretné félretenni, és később esetleg befektetné.

via: TV2 Play