Iszonyú nyomasztó, de nagyon ütős végső trailert kapott a Stranger Things

A várva várt 3. évadban régi barátaink egy új, túlvilági rémet is kapnak a frissen megnyílt kisvárosi pláza mellé.

Van élet a Trónok harca és a Csernobil után is sorozatfronton, csak nem az HBO-n kell keresni: a Netflix július 4-én ad nekünk egy újabb kiadós adagot az utóbbi évek legmenőbb tinihorror szériájából, Stranger Thingsből. A közelgő premierdátum miatt a sorozat egy újabb, minden korábbinál látványosabb és félelmetesebb előzetest kapott.

Vigyázat! Az alábbi videó nem kapott hivatalos korhatár-besorolást, viszont a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas, véres és erőszakos jeleneteket tartalmaz! Megtekintését épp ezért mindenkinek csak saját felelősségre ajánljuk!

A fenti előzetesből most már egyértelműen kiderül, hogy az új évadban ugyan a kis Willt (Noah Schnapp) még mindig kísérti, hogy két évadnyi kellemetlensége akadt a negatív világban tett, rosszemlékű kirándulásból, ám a másik dimenzióból jött gonosz ezúttal nem őt fogja sanyargatni. Hanem – ahogy azt a rajongók előre megtippelték – a kissé önértékelési zavaros, az apjával nagyon rossz viszonyt ápoló, vagány macsót, a jelenleg úszómesterként dolgozó Billyt (Dacre Montgomery)!

A 3. évad ismét ugrik az időben: 1985-ben járunk, a főszereplő srácokat és lányokat már nemcsak a negatív világ gonosz entitásai tartják izgalomban, hanem a csajozás-pasizás, no meg a békés kisváros, Hawkins határában felhúzott óriáspláza, a rengeteg éttermével, boltjával, mozitermével és egyéb pompás szórakozási lehetőségekkel. A gonosz azonban ismét elszabadul, hiszen ha egyszer valaki átjárókat kezd el nyitogatni, és sűrűn átkukucskál egy másik, a miénkénél sokkal sötétebb világba, akkor azon az átjárón könnyen lehet, hogy odaátról is átkukucskál valami... Ezúttal Alien-szerű, óriásteknősre emlékeztető Venom-szörny! (via Independent)