Jó a testem, ezért ki kell tenni, amim van! Ennyike!

VIP-bulik, milliós ruhák, ármány, szerelem! De vajon egy luxyfeleségnek van elég pénze arra a budai luxusvillra, ahol korábban Brad Pitték laktak? Feleségek luxuskivitelben, 6. rész.

A felvágott nyelvű luxusfeleségek már visszajöttek a rongyrázó Csősz Bogi törökországi mesepalotáiból az unalmasan szürke, Budapestre. Így a 6. részben milliós esküvői ruhák próbálgatásával és a Sziget VIP-partiján voltak kénytelenek múlatni az időt, ha épp nem azt a budai luxusvillát nézegették, ahol Brad Pitt és Angelina Jolie lakott.

Jó, jó, de ki az a Csősz Bogi, és mi ez a Feleségek luxuskivitelben? A Viasat új realityje, amiben egy rakás dúsgazdag nő folyton azon vitatkozik, kinek van annyi táskája és cipője, hogy azoknak az árából már házat lehet venni a Rózsadombon. Íme a szereplők:

  • Csősz Boglárka (33), színésznő, az Apám beájulna egykori sztárja, aki hozzáment egy török ingatlanmágnáshoz.
  • Köllő Babett (38), nagyszájú operettprimadonna – egyre gyanúsabb, hogy valójában saját magát alakítja.
  • Vasvári Vivien (26), egy hisztis Barbie baba, aki állandóan nyafog, pattog, puffog és áskálódik. Korábban atletizált, de izomszakadás volt a fenekében, így derékbe tört a sportkarrierje.
  • Smaltig Dalma (31), beszólogatós, szurkálódós gyerekruha dizájner, korábban recepciós volt a pasija cégénél.
  • Farkas Rita (48), étteremtulajdonos, négygyerekes, elvált anya, aki a férje szerencsejáték-függősége miatt volt kénytelen kiköltözni a fényűző palotából. 20 évvel később viszont már szívesen felmelegítené a befuccsolt kapcsolatot – ami persze konfliktusokhoz vezet.

A mostani rész első harmada az előző részben beharangozott Bogi Vs. Babett cicaharc jegyében telt: ugyanarra a készülő (bár valószínűleg kamu) magyar film főszerepére hívták be mindkettejüket egy castingra, Kamarás Ivánnal. Bogi eléggé elemében volt, minden alkalmat kihasznált, csak hogy odaszúrhasson Babettnek:

– Te is a 30-as nő szerepére jöttél? 
– Miért, 60-nak nézek ki?

Babett fel is húzta magát, amikor kebelbarátnéja a meghallgatás után is beszólt neki:

 – Figyelj, nagyon jó lett! Szerintem be se menj! Gyere, menjünk kávézni! 
– De rohadék vagy!

Ezután a lánybanda elment Fecsó úszóversenyére, aztán Vivi elment esküvői ruhapróbára, a gardedámmal együtt. Vivi jól össze is balhézott Bogival azon, hogy úgy néz ki a celebstylist Lakatos Márk ruhakölteményeiben, mint egy jéghercegnő –  vagy inkább, mint egy férjgyilkos Barbie-baba.

Boginak lehet, hogy nem tetszik, de pont leszarom, mit gondol. Jó a testem, ezért ki kell tenni, amim van! Ennyike!

A ruhapróba alatt nemcsak a Bogi Vs. Babett cicaharc folytatódott, de ment a feszkó Ritával kapcsolatban is, aki már a sokadik csajos programot mondta le, mert ugye épp újramelegítené a házasságát Jánossal. Így hol egy romantikus vacsora, hol a négy lánynak betervezett, saját otthon kiválasztása az, ami fontosabb a barátnőknél. Lakatos Márkon viszont konkrétan beszartam, ahogy lereagálta Rita puccos lakáskeresgélését:

– Most házakat néznek a Jánossal, azért nincs itt.
– Hol néz házat? A János-hegyen?

Mert ugye a János-hegy a XII. kerületben van, ez Budapest egyik legelitebb része, ahol a Rózsadombhoz hasonlóan nem ritkák a 200-250 millió forintos, 1400 négyzetméteres, szerény kulipintyók sem.

– Hallod? Ez 8 szobás, ez oké! Vegyük meg, és menjünk! 
– Kertészfiú jár a házhoz, lent pedig van egy cselédszoba is.

Azt, hogy Rita tényleg a János-hegyen nézegetett-e házakat, nem tudom. Minden esetre elég impozáns volt az a pálmaházas-medencés, többszintes villa, amiben most a forgatás kedvéért jártak, hiszen előtte olyan nímandok laktak itt, mint Edward Norton és Bruce Willis! Sőt, állítólag ugyanezt a szerény hétvégi bungalót bérelte ki Angelina Jolie és Brad Pitt is, amíg Budapesten forgott A vér és méz földjén (bár nem túl jó ómen Ritának, hogy azóta a sztárpár már szétment). Bogi valószínűleg joggal tart attól, hogy Rita nemcsak a lányainak szánja a hivalkodó budai villát, hanem ő maga is odaköltözne, az exférjével együtt.

Nem bánnám, ha Brad Pitt is járna a házhoz. De azt hiszem, Jánossal is beérném.

Brad Pitt egyébként állítólag ebben a konyhában sütögetett félmeztelenül rántottát:

Hürrem azért búcsúzóul jól lefikázta a házat, ami érthető: bedőlt oldalú, korhadt deszkás kutyaól az ő törökországi palotájához képest!

23 éve épült? Úgy néz ki, mintha 100 éves lenne! A falakról esik le a tapéta, az oszlopok azok márványnak néznek ki, de nem márványok, és még légkondi sincs!

Ezután egy szerényebb, 300 négyzetméteres lakás jött, az epizód végén pedig a csajkommandó a Szigeten bulikázott. Na itt is volt rendesen balhé a ruhák miatt: Babett konkrétan lekurvázta a neccharisnyás-picsanadrágos barinőit! Mi lesz itt egy hét múlva?!?

Egyszer egy farsangi bulin úgy néztem ki, mint ti, ott az volt a mottó, hogy papoknak és kurváknak kell öltözni. Figyi, engem otthon kiraknának ebben.