Kiderült, miért távozott Molnár Áron A mi kis falunkból

Jobb munkakörülményeket, szeparált mosdót és öltözőt kért volna, de senki sem állt mellé, így inkább otthagyta a forgatást.

Molnár Áron volt nemrég Geszti Péter vendége a Viasat3-on futó Adom a napom című „multimédiás talkshow-ban”. Itt a 36 éves színész egyebek mellett őszintén bevallotta a műsorvezetőnek, miért távozott az RTL népszerű tévésorozatából, A mi kis falunkból: számára „a pénznél mindig előbbre való volt a gerinc”, és soha nem fordult elő vele olyan, hogy úgy vállal el valamit, hogy szemet huny a visszásságok fölött.

Lásd A mi kis falunk története, amikor Kapitány Ivánnal rúgtuk össze a port.

Kiderült ugyanis, hogy a sorozat forgatásán tíz kollégájával jobb munkakörülményeket, kiszámítható gyártási tervet, valamint szeparált mosdót és öltözőhelyiségeket kértek, ám végül a társai kihátráltak Molnár mögül, ezért ő végül inkább távozott a sorozatból.

 

 

Molnár a Sztárboxról is őszintén elmondta a véleményét, mert ott is volt olyan eset, ahol úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül a történteket:

...volt egy olyan helyzet, amikor sok olyan kiszólást ejtettek az ottani műsorvezetők körében, ami nagyon soviniszta volt. Nagyon bántotta a fülemet, szexista megjegyzések voltak a nőkre. Hazamentem, felháborodva írtam erről egy posztot, és kiraktam. Felhívott a producer, és azt mondta a legnagyobb barátsággal, hogy »Áron, miért nem hívtál föl és mondtad el? Akkor változtatunk a műsor tematikáján.« És tudod, hogy miért nem, Péter? Mert nem ebből jövök, nem ebben szocializálódtam, hanem abban, hogy amint van egy támadás, bumm, azt nyilvánossá kell tenni.

És ha már Sztárbox: természetesen szóba került az is, hogy bár Molnár Áron megnyerte az RTL sztárok rangadóját, a show nemzetközi szintű folytatásban már nem akart részt venni. Ennek egyik oka a produkciót menedzselő Hajdú Péter személye volt, a másik pedig egy olyan anyagi természetű aggály, hogy drágább lenne a felkészülés, mint amit az egész show a konyhára hozhatna a színésznek.

(via Média klub)