Kinyírják Roseanne-t a Roseanne spin offjában

Roseanne Barrt rasszista beszólás miatt rúgták ki a sorozatból, John Goodmanék nélküle folytatják.

Az ABC-n The Conners címmel, Roseanne Barr nélkül folytatódhat a nemrég elkaszált Roseanne című tévésorozat. A 65 éves stand upos színésznőt azután rúgta ki a csatorna, hogy a Twitteren majomnak titulálta a volt amerikai elnök, Barack Obama egyik tanácsadóját.

Az elkaszált sorozattal azonban hirtelen állástalan lett a 200 fős stáb (köztük olyan veterán sztárok is, mint John Goodman), és a rajongók is szegényebbek lettek egy 1988 és 1997 között futó, sikeresen feltámasztott szériával, ezért az ABC vezetősége mindenképpen akart egy olyan megoldást, amivel mindenki jól jár. Egy ideig azonban maga Roseanne Bar volt a kerékkötője a Roseanne-mentes Roseanne spin offnak, mivel az eredeti sorozatban nemcsak főszereplő volt, de executive producere és ötletgazdája is, mivel ő találta ki a karaktereket. Végül a volt kollégáira való tekintettel belement egy olyan egyezségbe, hogy az új sorozat elindulása után nem fog jogdíjat kérni az általa kidolgozott karakterek szerepeltetése után.

Legutóbb pont maga John Goodman kottyantotta el, mi lett a végső döntés Roseanne ügyében, amikor a közönségkedvenc karakteréről, Dan Conner kérdezték:

Még nem igazán tudom. Talán szomorú és depressziós lesz, mert meghalt a felesége.

(via Independent)