Kiszivároghatott a Kalandra fal! játékosainak listája

Frohner Fecó és Nyári Dia lesznek a Kalandra fal! vízbe pottyanó sztárjai? A celebfodrász egy gyanús poszttal buktatta le saját magát és az „emberi Tetris” másik két játékosát. Azóta törölte, de a Reddit-felhasználók résen voltak!

Idén 15 év kihagyással visszatér a tévéképernyőre a Kalandra fal!, amelyben ezüst kezeslábasba öltöztetett hírességeknek kell felvenniük a feléjük közeledő falon látható emberek testtartását, különben beleesnek a medencébe. Az RTL sikergyanús műsorának szereplőit hétpecsétes titok őrzi, a Reddit-felhasználók azonban a celebfodrász Frohner Fecó (azóta már törölt) posztja alapján arra tippelnek, hogy

ő, valamint Nyári Dia és Molnár Nini is benne lesznek a mókás vetélkedő új évadában.

A trióról készült fotón (itt tekinthető meg) ugyanis Nyári Dia pont olyan ezüst nadrágot viselt, mint amilyet a korábbi Kalandra fal! játékosai, és állítólag Molnár Nini kezében is egy ezüst színű ruhadarab volt... Az egyik Reddit-felhasználó ráadásul azt is megfejtette a hazai celebvilág 24 órán át elérhető Insta-sztorijai alapján, hogy az alábbi versenyzőkre számíthatunk majd Frohner Fecó, Nyári Dia és Molnár Nini triója mellett:

  • Járai Máté, Járai Kíra, Szalay Bence
  • Józan Laci, Görgényi Fruzsi, Kardos Eszter (ők a Barátok köztben is szerepeltek anno)
  • Vásáry André, Henry Kettner és a párja, Rebeka
  • Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra (plusz még valaki, akinek a kiléte egyelőre nem ismert)

A SorozatWiki szerint ráadásul már a műsorvezetők személye is ismert: Sebestyén Balázs és Istenes Bence, illetve Majka és Pápai Joci között lesznek felosztva az adások (a régi Kalandra fal!-t egyébként Balázs és Vadon Jani vezették anno – lásd az alábbi videót).

(via NLC.hu)