Könyvben zárják le Twin Peaks titkos történetét

Októberben jelenik meg az új könyv, és lezárja a harmadik évadot - amiről még mindig nem tudunk semmit. A hír mellett kaptunk még egy nosztalgiázó kedvcsinálót is.

Az új szériát gyártó Showtime csatorna egy jó félórás műsorban beszéltette a sorozat szereplőit és alkotóit, akik amellett, hogy a klasszikus sorozatról sztorizgattak és nevetgéltek, csak húzták a nézők agyát. A tisztességes előzetesig sajnos még várnunk kell, de aki megelégszik a nosztalgiázással, annak kedvére való lesz. (A teljes műsort itt lehet megnézni.)

Érdekesebben hangzik, hogy a sorozat társalkotója, Mark Frost bejelentette, hogy a Twin Peaks titkos története után egy újabb könyvben szövi tovább a rejtélyes kisváros hátborzongató mitológiáját. A The Final Dossier című kötet az utolsó rész sugárzása után, október végén jelenik majd meg, és a címe alapján úgy tűnik, lezárja az egész históriát. Persze ez semmit nem jelent, hiszen tetszetős ugyan, de lássuk be, a Twin Peaks azért egy nagy kamuzás. Még nincs semmi infó a könyv magyar megjelenéséről, de tutira ki fogják adni.

Forrás: Showtime

A harmadik évad május 21-én indul - és baromira reméljük, hogy nem jut az X-akták folytatásának sorsára, mert az gyalázatos lett.