Különleges évaddal folytatódik az Exatlon

A műsor készítői a tévénézők véleményére is kíváncsiak, hogy kit szeretnének a korábbi évadokból viszontlátni a műsorban.

3 évad, több mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódik a Bajnokok és a Kihívók örök harca: jön az Exatlon Hungary All Star. Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság pályáin, ám ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdhetnek meg egymással, egy mindent eldöntő összecsapásban.

A TV2 extrém sport realityjének negyedik évadában a korábbi szériák résztvevőiből áll majd össze a Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapata, am az, hogy piros és kék színekben kik költözhetnek vissza a Karib-térségbe, ezzel újabb esélyt kapva a győzelemre, valamint a Bajnokoknak most sikerül-e revansot venniük a Kihívókon, még várat magára.

A nagy visszatérést megelőzően a produkció alkotói a tévénézők véleményére is kíváncsiak, így a rajongók most a műsor hivatalos felületein mondhatják el, kiket látnának legszívesebben az All Star csapataiban.

(Forrás: TV2)

 

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.