Melania Trump megvédte a Fehér Ház halálra cikizett karácsonyi dekorációját

Hiába hasonlították a fákat A szolgálólány meséje szereplőihez, a first lady szerint minden fantasztikus.

1923. óta szokás az Egyesült Államokban, hogy az elnök és a first lady felkapcsolja a Nemzet Karácsonyfájának fényeit a Fehér Ház mögött elterülő parkban. Szintén régi hagyomány, hogy ilyenkor karácsonyi pompába bújik a Fehér Ház.

Csakhogy idén a Melania Trump által megálmodott dekoráció vörösre festett fenyői pont olyanok lettek, mint A szolgálólány meséjében a szexrabszolgának és szülőgépnek használt, piros köpenyes szolgálólányok. A bizarr hasonlóság természetesen azonnal végigfutott a közösségi médián, két napja jóformán a fél internet szolgálólányos és Ragyogás-hoteles mémeket posztol a Twitterre. Például ilyeneket:

Melania Trump viszont a jelek szerint nem igazán érti, miért nevezik bénának a karácsonyi dekorációját. Viszont válaszolt a mémgyárosoknak: meghívta őket egy látogatásra a Fehér Házba!

A XXI. században élünk, mindenkinek más az ízlése. Szerintem fantasztikusan néz ki. Remélem, mindenki eljön, és megnézi, mert a valóságban még szebbek, mint a képeken. Mindnyájukat szeretettel várom a Fehér Házban, hiszen ez a nép háza!

(via abc.net.au)