Műsorváltozás lesz a TV2-n, menekítik a modelleket

Menekítik a vasárnap esti Next Top Model Hungaryt A renitens műsorsávjából.

Március 17-én indult a Next Top Model Hungary, és azóta vasárnap kora esténként látható a TV2-n. A realityből eddig három adás került képernyőre, nem túl acélos nézettséggel, minek köszönhetően minden egyes alkalommal kikapott A renitens című sorozattól.

Ettől a héttől kezdve azonban komoly műsorváltozás mellett döntött a TV2, és a modellversenyt kiveszik az RTL magyar szériájának a sávjából – vette észre a SorozatWiki. 18:55-től egy eddig be nem tervezett Tények Plusz lesz látható a csatornán, ami eltart majd A renitens új epizódjának végéig.

Next Top Model Hungary. Forrás: TV2 Sajtószoba


A Next Top Model Hungary így 65 perccel későbbre, 18:55-ről 20 órára kerül át,

és az eddigieknél jóval hosszabb lesz.

A bruttó (vagyis reklámokkal együtt mért) adásideje körülbelül 2 óra 45 perces lesz, így 22:45 körül lesz csak vége.

A változás miatt az 57 másodperc című film 21:10-ről, 22:50-re kerül, míg az Elrabolvát 23:20 helyett éjfél után 55 perccel sugározzák majd. A műsorváltozás a hétvégi napok közül csak a vasárnapot érinti, a szombati program változatlan marad.


(via SorozatWiki)

 

Kritikánk A renitensről

A renitens - Picit idegesítő, de vicces a nyomozó takarítónő

Kell egy kis idő, mire megszokjuk az RTL új krimivígjáték sorozatának csodabogár hősnőjét (Gáspár Kata), aki takarítónőből avanzsál 160-as IQ-jának köszönhetően a rendőrség tanácsadójává, de onnantól már nagyon szórakoztató.

Tovább