Stephen King Ködjéből is sorozat készült

A Vikingek sztárjára, Alyssa Sutherlandre egy álmos maine-i kisvárosban csap le a világvége. Itt az új trailer!

Stephen King regényeit és novelláit mindig is szerették filmre vagy tévére adaptálni Hollywoodban. Az 1980-ban írt A köd című történetből is készült már mozifilm 2007-ben (ugyanaz a Frank Darabont rendezte, aki a A remény rabjait és a Halálsoront), 10 évvel később pedig már itt is a sorozatverzió a Spike csatornától. Íme az első előzetes:

A sztorira akár azt is mondhatnánk, hogy a szokásos Stephen King-klisé, de hát pontosan ez az, amiért szeretjük Stephen King horrorjait. Adott egy álmos amerikai kisváros (természetesen a King-történetek állandó helyszínéül szolgáló Maine államban), ahol váratlanul megjelenik a Gonosz, hogy megkeserítse mindenki életét. Ezúttal viszont nem egy csatornalakó bohóc-ősistenség vagy egy hatalmas bura, hanem egy furcsa ködfelhő, és az abban rejtőző szörnyetegek képében jön el a vég.

Forrás: Spike

 

Ez az új, tízrészes sorozat ugyan kicsit B-kategóriásnak tűnik elsőre, de azért lesz benne egy-két ismerős arc. Láthatjuk majd többek között a Vikingek Aslaug hercegnőjét alakító Alyssa Sutherlandet, de feltűnik majd a Drót legszórakoztatóbb figurája, a viccesen káromkodó Clay David is. Premier: június 22-én.