Újra együtt az Egy rém rendes család szereplői

Rajzfilmsorozatban folytatódik a léhűtő família története.

A Deadline értesülései szerint Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate és David Faustino újra eljátssza a tróger Bundy család tagjait – illetve a hangjukat kölcsönzik, ugyanis rajzfilmsorozatban folytatódik a Rém rendes család története.  Az 1987-es sitcom – amelynek utolsó epizódját 1997. június 9-én adták le, és egyébként a televíziózás történetének egyik leghosszabb ideje futó sitcomja – új változatát a Family Guy executive producere, Alex Carter írja, aki egyben a sorozat showrunnere is.

A jogokat birtokló Sony Pictures Television már szerződést kötött a sorozat eredeti sztárjaival. Bár egyelőre egyetlen csatorna vagy streamingszolgáltató sem vette szárnyai alá a készülő szériát, a Fox (az eredetit a csatornán sugározták), valamint a Hulu és a Peacock (amelyen a sorozat ismétléseit vetítik) állítólag érdeklődik iránta.

Az évek során többször is felmerült a folytatás ötlete, ám a színészek elfoglaltsága miatt azok rendre dugába dőltek, és nem vitás, hogy Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate és David Faustino egyszerűen nem lehet Egy rém rendes család.

O'Neill 2020-ban fejezte be a szintén 11 évadot megélt Modern család forgatását, Sagal a Sons of Anarchy-ban alakított emlékezeteset, legutóbbi munkája az Erin Brockovich története alapján készült Rebel című sorozat. David Faustino jobbára rajzfilmekben szinkronizált (Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai , Korra legendája, Winx Club), filmekben ritkán látni, de például a Sharknado negyedik részében is volt egy kis szerepe. Christina Applegate tavaly elárulta, hogy szklerózis multiplex-szel diagnosztizálták, de rendületlenül dolgozik, most épp a Halott vagy (Dead To Me) harmadik évadában láthatjuk.