Cardi B megsértődött Madonnára

A rapper egy Instagramon közzétett poszt miatt akadt ki a pop királynőjére, de végül tisztázták a félreértéseket.

A napokban volt kereken 30 éve, hogy Madonna piacra dobta a nagy port kavart S.E.X. című, erotikus fotókkal telepakolt coffeetable könyvét, melynek megjelenése után a sajtó szó szerint ízekre szedte és különböző konzervatív, illetve feminista csoportoktól is számos támadást kapott.

 

Forrás: Theo Wargo/Getty Images for MTV/ViacomCBS

 

Erről az Instagram oldalán, egy azóta már eltűnt sztoriban emlékezett meg, méghozzá a következő gondolatokkal:

Ku**ának, boszorkánynak, eretneknek és az ördögnek neveztek. Most Cardi B énekelhet a nedves pu**ijáról. Kim Kardashian díszeleghet bármilyen magazin borítóján a meztelen fenekével és Miley Cyrus becsapódhat, mint egy bontógolyó. Nagyon szívesen, ribik...”


Posztját egy bohócfej emotikonnal zárta, ez utóbbi megnyilvánulása pedig különösen érzékenyen érinthette a magát Madonna-rajongónak valló - és korábban őt simán leribiző -  Cardi B-t, akinek valószínűleg egyáltalán nem ment át az üzenet, ugyanis a következőt írta ki Twitter oldalára:

Rengetegszer tisztelegtem ennek a nőnek, mert a zenéjén nőttem fel… Anélkül is kifejthetné a véleményét, hogy bohóc emojikat rakna mögé és ilyeneket ejtene ki a száján. Ezek az ikonok igazi csalódásokká válnak, ha egyszer befutsz ebben az iparban."

Miután Madonna rajongói figyelmeztetni kezdték, hogy minden bizonnyal félreérti az énekesnő nyilatkozatát, az ezek szerint nem túl okos rapper leteremtette a kommentelőket:

Mind nevetségesek vagytok…Lesz**om, hogy kiről van szó, senki nem lehet tiszteletlen velem, különösen indok nélkül, hát ti hülyék vagytok? MONDHATTOK, AMIT CSAK AKARTOK, DE K**VÁRA NE SÉRTEGESSEN SENKI… senki nem kezelhet kislányként (főleg nem egy fehér nő). Pontosan tudom, mit mondott és értem is, de a HANGNEM.... Ribancnak hívni és bohóc emojit rakni? Mi a f**?”

Cardi B kiakadása természetesen Madonnához is visszajutott, hiszen néhány óra múlva a rapper ismét posztolt egyet a Twitteren, azonban ezúttal már meglehetősen visszafogottabb és vidámabb hangulatban:

Beszéltem Madonnával. Csodálatos volt…Legyen szép napotok és vezessetek óvatosan!”

Az ikonikus énekesnő pedig a következő Tweet-tel zárta le a konflikust:

Imádlak, Cardi B. Mindig is így volt és mindig így is lesz.”