Egyéb

Indonéz filmklub: Sang pemimpi

Benczúr Ház Kulturális Központ
2021. november 29. (hétfő) 18:00
Ár: 800 Ft

Helyszín:

Benczúr Ház Kulturális Központ
1068 Budapest, VI. kerület, Benczúr utca 27.

(Az álmodozó), 2009, 122’
Rendezte: Riri Riza

Andrea Hirata első regényét még három követte, így tetralógiává nőtte ki magát az önéletrajzi ihletésű történet. Filmklubunk második vetítésén a Laskar pelangi folytatását láthatjuk. Tovább követjük a főhős, az immár középiskolás Ikal életét új barátai, Arai és Jimbron társaságában. Életkorukból adódóan jellegzetes és vicces kalandokba keverednek, nagy álmokat és reményeket dédelgetnek, az első szerelem is rájuk talál. Együtt izgulhatunk velük, vajon sikerült-e a távoli indonéz falucskából Párizsba eljutniuk, hogy tanulmányaikat a Sorbonne-on folytathassák; sikerül-e meghódítani a szívüknek kedves leányt – egyáltalán valóra válhatnak-e nagy terveik, amelyekért fáradhatatlanul dolgoznak: napközben az iskolában, kora reggelenként pedig a kikötőben.


A Transz | Tánc | Bali. Gill Marais fotóin című kiállítás kísérőprogramja. Az Indonéz Nagykövetség, a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Benczúr Ház Kulturális Központ együttműködésében megvalósuló programsorozat.


A filmeket eredeti nyelven, angol felirattal vetítik! A vetített filmek minden korosztály számára megtekinthetők.Jegyár: 800


A vetítés alatt az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!