Fesztivál

Hard Dog Race

Nyergesújfalu
2020. szeptember 26. (szombat) 08:00 - 16:00

Helyszín:

Nyergesújfalu
2536 Nyergesújfalu

Nagy várakozás és hosszas szervezés után végre újra megrendezik az egyik legnépszerűbb kutyás futóversenyt, a Hard Dog Race idei első futamát. A tavaly őszi szezonzáró egri verseny után senki nem gondolta, hogy közel egy évet kell várni a következő futamra, így a versenyzők és a szervezők is óriási izgalommal, lelkesedéssel és örömmel várják a szombati futamot egy teljesen új helyszínen, egy teljesen új pályán!


A Hard Dog Race tavaszra tervezett magyarországi futamait sem kímélte a koronavírus járvány. A legnépszerűbb kutyás futóverseny rajongói azonban szeptember 26-án újra rajthoz állhatnak, hogy kutyájukkal együtt legyőzzék az akadályokat, a pályát és ismét egy felejthetetlen élménnyel legyenek  gazdagabbak. 
A feszült várakozást követően szeptember elején rendezték meg az év első Hard Dog Race futamát Csehországban, majd rá egy hétre Lengyelországban is. A magyar versenyzők pedig hosszas és türelmes várakozás után végre ismét pályára léphetnek szeptember 26-án, Nyergesújfaluban, egy vadonatúj helyszínen, egy vadonatúj pályán. A kihívás ismét 6 kilométer és 16 akadály, amit kutyának és gazdinak együtt kell teljesítenie.